C.T. Popescu: Nu ne aşteaptă nimic bun

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susţine că se aştepta la decizia CCR privind invalidarea referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

„În mare măsură da, m-am aşteptat. Ceea ce rămâne ca o pagubă majoră produsă României este perioada de 20-21 de zile în care Curtea nu s-a pronunţat. Acum a judecat potrivit literei legii şi nu potrivit spiritului legii. În litera legii se putea pronunţa această hotărâre încă de atunci, imediat după consemnarea rezultatului referendumului. Curtea Constituţională este un organism intens politizat, mai politizat ca un Consiliul Judeţean. A fost o bătălie politică, om la om. Raţiunea a fost lăsată de-o parte, gândirea noţiunii de referendum. Formal, literal, Curtea are îndreptăţirea să dea această hotărâre. Ea va fi respectată, sper, de către toată lumea, în primul rând de Parlament”, a spus CTP, la România TV.

De asemenea, jurnalistul a arătat că ar fi bine ca Traian Băsescu să se întoarcă la Cotroceni. „Dacă Parlamentul va încerca să blocheze venirea lui Traian Băsescu la Cotroceni, folosind acea prevedere într-o lege a Curţii, cred că ne aşteaptă o perioadă şi mai rea decât aceasta. Să vedem cum se poate coabita. De ambele părţi va rămâne aceeaşi înverşunare politică, nu ne aşteaptă nimic bun. Nu este posibilă coabitarea pentru că urmează alegerile din noiembrie. Sunt posibile o serie de combinaţii, efectele le vom simţi cu toţii”, a conchis jurnalistul.

jurnalul.ro

7 Comentarii la "C.T. Popescu: Nu ne aşteaptă nimic bun"

 1. Andronic   21 august 2012 at 3:10 pm

  doamne ce mare dreptate are omu asta

  Răspunde
 2. tot io   21 august 2012 at 3:23 pm

  nu conteaza cine conduce tara asta,ca din 89 incoace noi in fiecare an o ducem mai rau.diferenta e ca se schimba cei care ne fura… si sunt foarte curios cand vor realiza "oile" acest fapt…

  Răspunde
 3. MAXIM   21 august 2012 at 5:52 pm

  STI VORBA AIA…NEVER

  Răspunde
 4. patrocle   21 august 2012 at 5:54 pm

  mai este totusi o vorba never say never

  Răspunde
 5. Pap C.   21 august 2012 at 6:16 pm

  cu sugativa asta la Cotroceni n-are cum sa ne astepte de acum incolo ceva bun

  Răspunde
 6. dada   21 august 2012 at 7:19 pm

  mi-e sila de tot ce se intampla

  Răspunde
 7. Pingback: polimedia.us/fain

Scrie un comentariu