”Lanțul prietenie și înfrățirii” … din cozonaci

Ca urmare a succesului acţiunii de anul trecut ”Cel mai lung cozonac BIO”, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare împreună cu Organizația ”Identitas” lansează invitația pentru realizarea în acest an a ”Lanţului prieteniei și înfrățirii” alcătuit din cozonaci sub formă de potcoavă, care vor fi pregătiţi de gospodine după reţete tradiţionale, cu ingrediente ecologice. Acțiunea are loc în cadrul Zilelor Culturale ”Partium” 2012.

Participanţii la acest eveniment sunt invitaţi sâmbătă, 25 august, în intervalul orar 10.00 – 12.00, la Complexul de educaţie ecologică ”Casa Verde” din Grădina Romei, cu o ruladă de cozonac BIO în formă de potcoavă, pe care să o predea organizatorilor.

Pe o masă special amplasată în faţa complexului, cozonacii BIO vor fi aşezaţi unul după altul, în ordinea preluării lor, participanţii realizând astfel împreună ”Lanţul prieteniei și al înfrățirii” a cărui lungime va depinde de numărul participanţilor la realizarea acestuia.

Cei care au contribuit la realizarea acestui ”lanț” sunt invitați în cursul aceleiași zile, de la ora 13.00, în Grădina Romei cu ocazia Zilelor Culturale ”Partium” pentru a servi împreună, o felie din cozonacul BIO.

4 Comentarii la "”Lanțul prietenie și înfrățirii” … din cozonaci"

 1. Mihai O   20 august 2012 at 12:40 pm

  mmm ce bine arata cozonacul din imagine

  Răspunde
 2. Monika   20 august 2012 at 12:59 pm

  o sa merg sa pap si eu o bucata de cozonac

  Răspunde
 3. Kuki   20 august 2012 at 1:37 pm

  asta cu ”Lanțul prietenie și înfrățirii” … suna asa ciudat 😉

  Răspunde
 4. CIUDAT   20 august 2012 at 1:48 pm

  DE CE SUNA CIUDAT?

  Răspunde

Scrie un comentariu