Copil lovit de un cal, internat în spital

Un copil de 7 ani și jumătate a ajuns pe mâinile medicilor după ce sâmbătă, 18 august, a fost lovit de un cal în zona picioarelor. În urma loviturii copilul s-a ales cu o fractură de femur (osul coapsei) și deplasare de os, iar medicii spun că victima va fi supusă și unei intervenții chirurgicale.

Totodată, începând de vineri, 17 și până astăzi, 20 august (ora 07.00), la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare au fost consultate 414 persoane, din care 106 au fost copii.

Potrivit evidențelor instituției, un număr de șase persoane au ajuns pe mâinile medicilor după ce au fost agresate, șase după ce au fost mușcate de câini, alte șapte persoane au ajuns la urgență în stare avansată de ebrietate iar trei după ce au fost victime ale unor accidente rutiere.

De asemenea, week-end-ul trecut doi bărbați în vârstă de 39, respectiv 31 de ani, au încercat să-și pună capăt zilelor, unul prin automutilare iar cel de-al doilea prin ingestie de medicamente. Cei doi pacienți nu au necesitat internarea în spital.

4 Comentarii la "Copil lovit de un cal, internat în spital"

 1. nebunie   20 august 2012 at 8:59 pm

  victima va fi supusa unor interventii chirurgicele…da'sper ca nu aici la noi in SM

  Răspunde
 2. ANONIM   20 august 2012 at 9:01 pm

  DECI PACIENTII CARE AU INCERCAT SA-SI PUNA CAPAT ZILELOR NU AU NECESITAT INTERNAREA IN SPITAL…ASTA-I CHIAR BUNA !!!!!!!!!!!

  Răspunde
 3. uca   20 august 2012 at 9:03 pm

  astia de la noi ori nu-s curiosi de sanatatea oamenilor ori sunt prosti

  Răspunde
 4. Inrebare   20 august 2012 at 9:05 pm

  Intrebarea mea este : cum a ajuns copilul in spatele calului?

  Răspunde

Scrie un comentariu