Asistent de pe Ambulanță, înjunghiat de o pacientă

Un asistent de pe Ambulanță a ajuns pe mâinile colegilor săi după ce a fost înjunghiat de o femeie bolnavă psihic. Tragedia a avut loc astăzi, 20 august, în timp ce echipajul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare împreună cu un echipaj de polițiști încercau să o transporte pe femeie la spital.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al SJA Satu Mare, Mihaela Pop, la orele dimineții un bărbat a solicitat ajutor medical pentru transportul mamei sale la spital. Femeia are 56 de ani și suferă de schizofrenie iar potrivit medicilor aceasta devenise violentă fapt pentru care se impunea spitalizarea. Pop mai spune că femeia a scos cuțitul din mâneca hainei în timp ce asistenții și polițiștii încercau să o convingă să urce în ambulanță.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, Constantin Demian a declarat că în urma incidentului victima a fost transportată la spital unde a fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale. Potrivit medicilor lama cuțitului a străpuns mezenterul bărbatului (o foiță din cavitatea abdominală care acoperă intestinele), iar intervenția chirurgicală a devenit o urgență majoră în acest caz. ”Victima este un bărbat de 31 de ani. Cuțitul nu a atins nici un organ vital însă a lezat mezenterul. Bărbatul a fost operat și în prezent este în afara oricărui pericol”, a declarat Demian.

În urma incidentului, femeia de 56 de ani fost imobilizată de polițiști. Aceasta va fi supusă unui control medical.

6 Comentarii la "Asistent de pe Ambulanță, înjunghiat de o pacientă"

 1. IRINA   20 august 2012 at 7:45 pm

  NU POT SA CRED ASA CEVA

  Răspunde
 2. nebunie   20 august 2012 at 8:57 pm

  aia da, cum sa te astepti la asa ceva si femeie si la 56 de ani, sa-si scoata un cutit din maneca dupa care sa te injunghie

  Răspunde
 3. Luci   20 august 2012 at 9:08 pm

  Pe viitor, pentru a prevenii astfel de incindente ,o sa ia bodyguard in ambulante

  Răspunde
 4. GIO   21 august 2012 at 8:36 am

  eee nici chair asa, doar ca vor fi mai atenti cand merg la asemenea cazuri

  Răspunde
 5. Matei   21 august 2012 at 9:05 am

  ''Aceasta va fi supusă unui control medical''….si internata de urgenta la bolnavii psihici , sper .

  Răspunde
 6. POP   25 octombrie 2012 at 12:46 pm

  dada fi sigur nu are rost sa speri cu un astfel de meneger la conducere nu se va lua nici o masura nu este capabil nimeni sa ia o astfel de masura trezestete esti in ROMANIA

  Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.