Fanfara din Foieni va concerta duminică în Centrul Vechi al Sătmarului

După fanfarele reunite din Petreşti şi Căpleni conduse de dirijorul Mircea Câcu, respectiv fanfara din Cămin, coordonată de Tempfli Szilárd, în această duminică, 19 august, a venit rândul instrumentiştilor din Foieni să-i încânte pe sătmărenii care îşi permit un răgaz pentru a se opri şi audia melodiile propuse pentru acest concert. De fapt, este penultima reprezentaţie din acest an deoarece pe 26 august, se “trage cortina” peste cea de-a III-a ediţie a “Festivalului Fanfarelor” de la Satu Mare.

Concertul va avea loc, cu începere de la ora 19.00, în parcul din Piaţa Libertăţii, la statuia lui Vasile Lucaciu. Instrumentiştii coordonaţi de profesorul Czir Zsolt vor interpreta prelucrările pentru fanfară ale unor fragmente muzicale cunoscute în întreaga lume precum: marşuri, valsuri şi polci.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare, Primăria municipiului, reşedinţă de judeţ, Consiliul Local Satu Mare şi Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”.

Un Comentariu la "Fanfara din Foieni va concerta duminică în Centrul Vechi al Sătmarului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.