Sătenii din Moftin sunt nemulţumiţi de existenţa pasajului peste calea ferată

Agricultorii din Moftin nu văd cu ochi tocmai buni existenţa pasajului de la Moftin. În opinia acestora, accesul la terenurile agricole situate lângă noua trecere peste calea ferată va fi mult îngreunată din cauza pasajului.

Nemulţumirea sătenilor a fost transmisă oficialităţilor prezente astăzi, 15 august, la inaugurarea mult aşteptatului pasaj, chiar de către edilul-şef al comunei Moftin, Gheorghe David. Potrivit acestuia, în zona pasajului există câteva zeci de hectare (aproximativ 70 ha) de terenuri agricole iar existenţa noului drum va îngreuna accesul agricultorilor şi animalelor în acea zonă. Acesta şi-a motivat îngrijorarea spunând că vechea trecere peste calea ferată, cea cu barieră, va fi închisă circulaţiei, iar accesul căruţelor şi animalelor pe drumul naţional este interzisă astfel încât agricultorii nu vor mai avea pe unde să circule.

Pentru a rezolva problema agricultorilor, primarul din Moftin le-a propus reprezentanţilor judeţului ca peste calea ferată să rămână o trecere simplă pentru ca „şi agricultorii să poată ajunge la pământurile lor. Nu avem ce face deoarece suntem o localitate agricolă”, a declarat indignat primarul. Potrivit acestuia discuţiile în acest sens cu reprezentanţii CFR au fost deja demarate, însă totul decurge foarte greoi.

5 Comentarii la "Sătenii din Moftin sunt nemulţumiţi de existenţa pasajului peste calea ferată"

 1. deiu   15 august 2012 at 3:41 pm

  'neatza buna, ca nu ati avut vreme pana acuma sa va exprimati nemultumirile

  Răspunde
 2. satean   15 august 2012 at 7:58 pm

  poi pana acum ce ati facut fratilor, n-ati avut timp sa va revoltati?

  Răspunde
 3. Directia5   15 august 2012 at 8:26 pm

  offf, asa-i la noi ''totul decurge foarte greoi''

  Răspunde
 4. Cosma   16 august 2012 at 8:37 am

  Serios. Nu se poate. De cate mandate e domnul David primar? Pana acuma ce a facut? Sau s-a gandit cand a vazut presa ca acu e momentul sa dea bine?

  Răspunde
 5. MARA   16 august 2012 at 12:33 pm

  ce aveti cu omul , o vrut sa se vada si el in ziar

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.