Pedelistele hotărâte să se implice activ în politică

Femeile democrat-liberale sunt hotărâte să se implice mai mult decât până în prezent, în viaţa politică a ţării. Mai mult decât atât, acestea au gândit şi o serie de măsuri cu privire la relansarea economică a României care se vor regăsi în programul de guvernare al partidului.

Anunţul a fost făcut astăzi, 14 august, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul organizaţiei judeţene a partidului. La întâlnirea cu presa au participat prim-vicepreşedintele organizaţiei naţionale a femeilor democrat-liberale, Andreea Paul respectiv preşedinţii organizaţiilor de femei: Mihaela Suciu (Cluj), Florica Chintovan (Bihor), Sanda Farcaş (Maramureş) şi Laura Bota (Satu Mare).

În cadrul conferinţei de presă pdl-istele s-au axat pe problemele din agricultură şi sănătate, propunând şi anumite soluţii pentru relansarea acestor domenii de activitate.

În viziunea politicienelor PD-L, o relansare a agriculturii ar fi posibilă prin acordarea unui sprijin fermierilor, asocierea acestora şi nu în ultimul rând prin promovarea agriculturii ecologice. În sănătate, femeile PD-L consideră că ar trebui urmate măsurile anti-fraudă luate de guvernele Boc şi Ungureanu.

Totodată, femeile PD-L au lansat o serie de acuze la adresa noii puteri, considerând-o răspunzătoare pentru imaginea pe care o are în prezent România pe plan mondial.

9 Comentarii la "Pedelistele hotărâte să se implice activ în politică"

 1. andreea   14 august 2012 at 5:58 pm

  Huuuuoooo, javre ce sunteti

  Răspunde
 2. BuBa   14 august 2012 at 6:01 pm

  nu arunca inca lumea cu pietre dupa voi pe strada???

  Răspunde
 3. tataee   14 august 2012 at 6:16 pm

  Voi aveti tupeul sa acuzati pe cineva, RUSINEEE SA VA FIE ,fandositele drecu' ce sunteti

  Răspunde
 4. lorin   14 august 2012 at 6:45 pm

  ascundeti-o pe parasuta de Bota, n-o mai scoateti la inaintare, ca pierdeti si ultima bruma de intelegere!

  Răspunde
 5. KM 0   14 august 2012 at 8:00 pm

  NU CU PIETRE!AR TREBUI SA LE DAM FOC IN STRADA LA TOTI PDL-isti IN FRUNTE CU CHIORU! CHIAR ASA PROSTI SUNTEM CA STAM IN CASE SI NU FACEM NIMIC IN TIMP CE NEMERNICII ASTIA NE SCUIPA IN FATA! PANA CAND?

  Răspunde
 6. marcel   15 august 2012 at 10:20 am

  cam tarziu

  Răspunde
 7. anticomunistul   15 august 2012 at 5:27 pm

  Aplaudacilor USL, mai usor cu pianul pe scari si nu mai sugeti p…la prin batista

  Răspunde
 8. botaL   15 august 2012 at 6:42 pm

  anticomunistule cred ca voi astia, portocalii in cerul guri sugeti p..a doar ca ,fara batista si in plus va si place ce faceti

  Răspunde
 9. CACARAU   3 septembrie 2012 at 8:17 pm

  s va ia draku de uslisti nemernici si misogini….huo tampitilor !!!!! Basescu a ramas si va ramane presedinte bah jigodiilor,din cauza voastra am pierdut SHENGEN-UL si multe miliarde…tampitilor spalati pe creier de antena 3 !FELICITARI MEMBRELOR PDL !

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.