Pasajul de la Moftin va fi dat în folosință miercuri, 15 august

Întruniţi în şedinţa săptămânală, membrii Comitetului Consultativ, din care fac parte prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici şi city-managerul, Dan Băbuţ, au discutat astăzi, 14 august, despre modul de organizare a evenimentelor imediat următoare.
Totodată, în cadrul ședinței s-a luat în discuție darea în folosință a pasajului de la Moftin. Podul va fi dat în folosință miercuri, 15 august, la ora 10.00. Vă reamintim că valoarea totală a contractelor este de 11.792.119,81 lei fără TVA.

Alte evenimente care au făcut obiectul discuţiei au fost Zilele Oraşului Tăşnad, acţiunile organizate cu ocazia praznicului Adormirea Maicii Domnului de la Măriuş şi Festivalul Folclorului Codrenesc.

De asemenea, în ședinţa de astăzi s-a mai pus în discuţie modul în care pe viitor se vor anunţa evenimentele ce au loc în oraş prin intermediul afișajelor. O altă temă prezentată de viceprimarul Marcela Papici a fost referitoare la modul în care se va organiza accesul în Piaţa 25 Octombrie şi numărul locurilor de parcare.

3 Comentarii la "Pasajul de la Moftin va fi dat în folosință miercuri, 15 august"

 1. rombul   14 august 2012 at 5:51 pm

  City managerul, Dan Babut :)))))

  Răspunde
 2. ASU'   14 august 2012 at 5:55 pm

  Uite la el cum sta, ca un copil pus la coltul mesei

  Răspunde
 3. iULIU   14 august 2012 at 6:06 pm

  da nici Papici nu-i mai breaza, nu va suparati Pnl-istilor da voi alti oameni pe care sa-i promovati nu ati avut?

  Răspunde

Scrie un comentariu