Incendiu la o firmă de mobilă de pe strada Râtu Mare

În această noapte, în jurul orei 12:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ” al judeţului Satu Mare, a fost anunţat, despre izbucnirea unui incendiu la hala de producţie aparţinând de S.C ELIMAN SRL, în Satu Mare, str. Râtu Mare, nr. 2.
La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale, sub comanda Plt.adj.şef Silaghi Marcel. Ajunşi la faţa locului la ora 00.10, au constatat că ardea interiorul clădirii şi acoperişul pe întreaga suprafaţă de aproximativ 700 m.p., cu posibilităţi de propagare la stivele de cherestea şi hala din vecinătate.

Incendiul a fost lichidat la ora 04.50. Au ars : acoperişul halei pe o suprafaţă de aproximativ 7000 m.p., mobilier depozitat în hală, 3 calculatoare, documentele firmei ,birourile firmei şi 8 anvelope. S-au degradat : pereţii laterali ai clădirii, ţigla de pe acoperiş, utilaje de prelucrare a lemnului, scule din metal.

Cauza incendiului : folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul de către persoană necunoscută.  Valoarea pagubelor materiale se ridica la suma de aproximativ 200.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.