Connect-R, Ştefan Bănică Jr. şi Corina la Zilele Oraşului Negreşti-Oaş


Zilele oraşului Negreşti-Oaş, ediţia a XIII-a, vor avea loc în perioada 18-19 august, capete de afiş ale manifestărilor fiind Ştefan Bănică Jr., Connect-R şi Corina. Manifestările vor fi organizate în centrul oraşului, pe strada Victoriei, scena urmând să fie amplasată în zona pârâului Gozureni.

Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, a declarat că manifestările de Zilele Oraşului Negreşti-Oaş vor fi organizate, ca şi anul trecut, de firma Walter Company SRL din Satu Mare, care se va ocupa atât de pregătirea spectacolelor, cât şi de amenajarea locului de desfăşurare a acestora. Cea mai mare parte a cheltuielilor vor fi suportate de această societate. „Programul va fi unul diversificat, iar pe lângă concerte cu invitaţi din ţară şi din judeţul Satu Mare vor fi organizate diverse alte evenimente culturale şi sportive. Vom avea câte un recital extraordinar pentru fiecare zi de manifestări. Sâmbătă va concerta Connect-R, iar duminică invitaţi speciali vor fi Corina şi Ştefan Bănică Jr. Am încercat să facem un program pentru toate categoriile de vârstă şi pentru toate categoriile sociale”, a precizat primarul Aurelia Fedorca.
În aceeaşi perioadă va fi organizat Simpozionul Internaţional de Educaţie şi Cultură, Târgul de Arte şi Meserii Etnografice şi o expoziţie foto.

Zilele Oraşului Negreşti-Oaş vor începe sâmbătă, 18 august, la ora 17.00, cu un program artistic oferit de grădiniţe şi şcoli generale din Negreşti-Oaş. De la ora 19.00 va avea loc un spectacolul interactiv cu jocuri, concursuri şi poveşti pentru copii intitulat „Te pui cu Bunicuţa Melania?!”, susţinut de actorii Teatrului de Nord din Satu Mare. La ora 19.40, negreştenii şi invitaţii lor vor avea parte de folclor oşenesc cu Maria Tripon şi ansamblul Oaşul, moment folcloric cu Cristian Enache, urmat de Grupul IZA şi Sorin Tănase (muzică tradiţională maramureşeană, multă veselie şi bună dispoziţie). La ora 20.40 va urca pe scenă Ansamblul Cununiţa şi invitaţii speciali, soliştii Mariana Deac şi Ciprian Pop.
Concertele de muzică pop-dance vor fi deschise, la ora 22.20, de cântăreaţa Delia Licaru, originară din zona Oaşului, urmată, la ora 22.40, de unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, Connect-R. Seara se va încheia cu un concert al formaţiei Rehab Nation (muzică ska-regae-punk cu influenţe balcanice).

Duminică, manifestările vor începe la ora 15.40 cu tradiţionala paradă a portului popular, cu fanfară, de la Primărie până la scenă. La ora 16 va avea loc deschiderea oficială, în cadrul căruia vor fi acordate diplome şi premii. Programul artistic va începe la ora 16.30 cu Ansamblul folcloric Sânzâienele, urmat de un spectacol muzical interactiv pentru copii cu Mister Nicu şi de Şcoala vedetelor RECREART (muzică pop-dance), de Lucia Bura şi Crina Mărcuţ (muzică pop-dance) şi de un concert al formaţiei MISTER (muzică etno-dance). La ora 19.10, negreştenii vor fi invitaţi la un regal folcloric cu Maria Petca Poptean şi Ansamblul Măgura, după care „vine Clujul pe la noi” cu Sergiu Vitalian Vaida şi Nănaşii. Momentul folcloric va fi încheiat cu un recital oferit de Aurel Tămaş şi formaţia sa.
După folclor vor urma spectacolele pop-dance, care vor începe la ora 21.30 cu un concert de muzică pop-rock oferit de Paula Raţ şi Marius Goie . La ora 22, va urca pe scenă o cântăreaţă în vogă în acest moment, sătmăreanca Corina, pentru ca la ora 23.00 să urce pe scenă invitatul special al manifestărilor, Ştefan Bănică Jr. Zilele Negreştiului se vor încheia la ora 24.00 cu un spectacol de artificii.
Prezentatorii evenimentului vor fi Maria Moiş şi Victor Constantinovici.

10 Comentarii la "Connect-R, Ştefan Bănică Jr. şi Corina la Zilele Oraşului Negreşti-Oaş"

 1. asa ceva   13 august 2012 at 3:35 pm

  Iar Corina, nu pot sa cred

  Răspunde
 2. Silviu   13 august 2012 at 3:40 pm

  Nici eu nu mai pot cu Corina asta !!!!!

  Răspunde
 3. aNyA   13 august 2012 at 5:45 pm

  sunteti rai, mie imi place foarte mult Corina si ma bucur ca am ocazia sa o mai vad inca o data

  Răspunde
 4. dodo   13 august 2012 at 7:38 pm

  chiar ca sunteti rai! ce vina are corina ca nu are voce, e vina naturii ca nu a inzestrat-o cu un asemenea talent:))

  Răspunde
 5. CANcan   13 august 2012 at 8:57 pm

  Nu-i vorba nici de voce nici de frumusete, e vorba ca ne-am cam saturat de fata ei, atat nimic mai mult.

  Răspunde
 6. ANDRA   13 august 2012 at 9:21 pm

  Haide-ti fratilor sa fim seriosi ,sau chiar ne-am tampit cu totul de o tot chemam pe Corina asta, nu mai are Romanica asta cantareti, cu macar un pic de talent, care sa vina sa ne incante urechile???

  Răspunde
 7. elena   14 august 2012 at 8:18 am

  Mie imi place programul foarte frumos

  Răspunde
 8. Cerebel   14 august 2012 at 10:57 am

  Corina o fi cantat gratuit la concertul din campanie si acu o tot cheama ca sa-i plateasca acel concert.

  Răspunde
 9. cerebelA   14 august 2012 at 11:52 am

  nu prea cred ca o cantat gratuit nici in campanie

  Răspunde
 10. Corina   14 august 2012 at 12:26 pm

  Degeaba va tot bate gura, e misto programul

  Răspunde

Scrie un comentariu