Scandal pe tema amplasării unor pubele de gunoi de către Florisal


Câţiva locatari din fostele blocuri de nefamilişti Unio de pe strada Lucian Blaga au iesit azi în jurul orei 9:00 în faţa blocurilor pentru a împiedica amplasarea de către Florisal a unor pubele de gunoi situate, în opinia lor, prea aproape de ferestrele locuinţelor(foto stânga). Indimidaţi de protestul spontan lucrătorii Florisal s-au retras în cele din urmă fără ca să mai descarce pubele din tractor iar la faţa locului a fost trimis Gheorghe Munteanu, şeful Serviciului Administrarea Domeniului Public Privat din cadrul Primăriei Satu Mare care a ajuns concomitent cu reprezentanţii presei.

La vederea aparatelor de fotografiat oamenii au devenit şi mai vocali. „Ne certăm de 20 de ani pentru locuri de parcare iar acum pe lângă că ne bagă gunoiul sub nas ne mai taie şi câteva din puţinele locuri de parcare pe care le mai aveam. Nu mai putem să tolerăm să fim bătaia de joc a tuturor. Acum se pare că aşa e moda în România, dacă ai o problemă ieşi să ţi-o aperi în stradă” ne-a spus Maria Marincaş, una dintre locatare. „Dacă nu iau şi gratiile de aici săptămâna viitoare le luăm noi şi le ducem în faţă la primărie” a spus indignat un alt locatar. O altă „supărare” a celor prezenţi este mizeria făcută de către boschetarii care caută mâncare în pubele pe care, conform celor spuse de ei, nu o mai curăţă nimeni decât foarte rar.  În tot acest timp maşina controversatei Poliţii Ecologice a trecut de două ori pe lângă locul scandalului fără însă a avea nici cea mai mică intenţie de a opri pentru a încerca să afle măcar despre ce este vorba.

După ce a ascultat toate părerile Gheorge Munteanu a promis că va vorbi cu firma de salubrizare şi va opri amplasarea pubelelor urmând ca săptămâna viitoare să se găsească o altă locaţie la o distanţă mai mare faţă de blocuri unde acestea să fie amplasate.

Vom reveni cu detalii

9 Comentarii la "Scandal pe tema amplasării unor pubele de gunoi de către Florisal"

 1. Razvan   10 august 2012 at 1:01 pm

  Dik hei sa punba pe marginea drumului pubelele. Asta da firma de cacat! Ce minti luminate avem in orasul asta. Iar Ghicu Munteanu isi merita toti banii de salar ce sa zic…

  Răspunde
 2. Paul S   10 august 2012 at 3:18 pm

  Pai Puscas inca se crede mosier peste Satu Mare. Ar trebui sa-i explice cineva ca iarna nu-i ca vara.

  Răspunde
 3. Gicu   10 august 2012 at 3:19 pm

  Rusine!!! Acu sa-l vedem pe coica cum le da peste bot.

  Răspunde
 4. bebe   10 august 2012 at 3:20 pm

  Huo Florisal!!!!!

  Răspunde
 5. Cata   10 august 2012 at 3:30 pm

  Si Primarul ce a zis la faza asta? Cine a aprobat amplasarea acelor pubele? Nu primaria?

  Răspunde
 6. Bsx   10 august 2012 at 3:32 pm

  Bai frate, blocurile ca blocurile da voi vedeti ca e amplasat deja unul exact lipit de trotuar si astia mai vroiau sa puna unul pe partea cealalta a trotuarului. Ce misto ar fi fost sa treci printr-un tunel de mirosuri suave.

  Răspunde
 7. BauBau   10 august 2012 at 3:35 pm

  Chiar ca e culmea tupeului. In ce tara europeana poti oare sa mai pui publele langa trotuar? Si apoi dupa ce totusi le-ai pus si nu ti-a facut nimic cat de nesimtit tre sa fii ca sa incerci sa mai pui si pe partea cealalta o serie? Primarul a promis in campanie ca ne scapa de florisal oare sa fi fost doar o promisiune?

  Răspunde
 8. Mrs   10 august 2012 at 3:37 pm

  Satmarene ai intrebat oficialitatile ce au totuis de gand sa faca? Avem primar si doi viceprimari platiti din banii nostrii.

  Răspunde
 9. Cerebel   10 august 2012 at 3:40 pm

  Oameni buni sunteti cu totii intr-o mare confuzie. Am vorbit azi cu un amic de la primarie pe tema asta si de fapt nu Florisalul ci primaria a solicitat amplasarea acelor pubele. Deci nea PUscas nu are nicio vina, el doar a executat ordinul Primariei.

  Răspunde

Scrie un comentariu