Mircea Ardelean s-a întâlnit cu şefii de servicii din cadrul DGFP Satu Mare

Noul directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare, Mircea Ardelean, a avut astăzi, 7 august, o primă întâlnire cu şefii de servicii şi birouri ai instituţiei. Această întâlnire a avut ca scop prezentarea principalelor obiective pe care noul director şi le-a propus la început de mandat precum şi colectarea de idei referitoare la îmbunătăţirea activităţii instituţiei.

”Scopul nostru principal este o cât mai bună încasare a veniturilor coroborată cu o scădere semnificativă a arieratelor. Acest lucru nu se poate realiza decât prin profesionalism, seriozitate şi multă disciplină. Există o serie de probleme în funcţionarea instituţiei pe care deja le-am identificat şi la care în mare parte am găsit şi modalităţi de a le rezolva şi sunt sigur că pe parcurs vom mai descoperi şi altele însă împreună cu dumneavoastră vom găsi soluţii la toate” a declarant Mircea Ardelean.

Un alt subiect abordat a fost colaborarea dintre diferitele structuri ale instituției care nu întotdeauna funţionează aşa cum ar fi firesc lucru care afectează de cele mai multe ori în mod direct contribuabilul. La finalul întâlnirii noul director i-a asigurat pe toţi cei prezenţi de întreaga lui disponibilitate pentru rezolvarea oricărei probleme şi i-a rugat ca ori de câte ori au o propunere referitoare la îmbunătăţirea activităţii instituţiei să nu ezite să i-o aducă la cunoştinţă.

5 Comentarii la "Mircea Ardelean s-a întâlnit cu şefii de servicii din cadrul DGFP Satu Mare"

 1. Polo   7 august 2012 at 11:15 pm

  Era si cazul sa-i ia cineva la numarat maruntisul. prea se cred dumnezei unii de acolo.

  Răspunde
 2. STR   7 august 2012 at 11:16 pm

  Ce disponibilitate? Jumatate din sefii de la finante trebuie beliti, sarati si zburati din institutie.

  Răspunde
 3. Razvan B   7 august 2012 at 11:18 pm

  Bravo Mircea. Un inceput bun. Tine-o tot asa.

  Răspunde
 4. Mrs   7 august 2012 at 11:22 pm

  Puneti-le capastru domnule director si bagati-le zabala in gura daca vreti cu adevarat sa faceti ceva pentru platitorii de taxe.

  Răspunde
 5. Asu' de trefla   8 august 2012 at 1:36 pm

  @STR; Sunt aproape de acord cu tine! Nu jumatate, 90%-afara cu ei domnu' Mircea ca-s niste jeguri santajiste si spagare

  Răspunde

Scrie un comentariu