Sâmbătă 11 august va avea loc ediția a V-a a Mitingul Aviatic

Consiliul Judeţean Satu Mare, Aeroportul Internaţional Satu Mare şi Aeroclubul României, în parteneriat cu Tarom, OMV şi EuroSpeed organizează sâmbătă, 11 august 2012, de la ora 12,00 cea de-a V-a ediţie a Mitingului Aviatic Satu Mare.

Evenimentul va avea loc la fel ca în fiecare an, pe Aeroportul Internaţional Satu Mare, unde pe lângă evoluţii spectaculoase de înaltă acrobaţie cu avioane şi planoare, se vor executa salturi în tandem cu paraşuta, zboruri de agrement şi zboruri de prezentare cu aeronave ultrauşoare.

Spectaculoasă se anunţă evoluţia unui avion militar MIG 21 Lancer şi a unui elicopter militar IAR 330 Puma. Şi în acest an, un moment inedit al mitingului îl va reprezenta survolarea oraşului cu o aeronavă Tarom.

La finalul mitingului, va avea loc obişnuitul concert, organizatorii pregătind cateva surprize sătmărenilor. Intrarea va fi libera, Transurban urmând sa asigure curse speciale pentru acest eveniment, programul acestora urmând a fi anunţat săptămâna viitoare.

Prima ediţie a mitingului aviatic a fost organizată în 2008, la iniţiativa Consiliului Judeţean, pentru a promova Aeroportul, Aeroclubul şi, în general, judeţul Satu Mare. De la an la an, mitingul organizat pe Aeroportul Satu Mare a căpătat amploare, devenind un eveniment important în Nord-Vestul ţării. La mitingul aviatic, care va avea loc sâmbătă, 11 august 2012, sunt aşteptaţi peste 10.000 de sătmăreni, dar şi cetăţeni din judeţele învecinate, care vor avea ocazia să urmărească un spectacol al cerului.

2 Comentarii la "Sâmbătă 11 august va avea loc ediția a V-a a Mitingul Aviatic"

  1. crina   2 august 2012 at 9:37 pm

    am fost anul trecut si a fost ceva superb, merita mers mai cei care aveti copii, eu cu siguranta o sa-l duc pe al meu si anul acesta

    Răspunde
  2. Crina   3 august 2012 at 8:11 pm

    Si eu sunt tot Crina si am fost si eu anula trecut la miting,datorita unui prieten caruia ii multumesc frumos .Da asa e a fost foarte fain,de neuitat!Multumim frumos organizatorilor!

    Răspunde

Scrie un comentariu