55 de autorizații de construire eliberate în luna iulie, în municipiul Satu Mare

Potrivit datelor statistice oferite de Serviciului Urbanism și Dezvoltare Urbană (SUDU) din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare, în cursul lunii iulie 2012 au fost eliberate un număr total de 55 de autorizații de construire în valoare totală de 13.862.282 lei. Dintre acestea 40 de autorizații au fost solicitate pentru construcții edilitare iar restul de 15 în vederea construirii de locuințe dar și pentru extinderi, mansardări, supraetajări etc.

Conform datelor furnizate de SUDU, dintre cele 15 autorizații, 6 documente au fost eliberate pentru construirea de locuințe, în valoare totală de 898.158 lei, două autorizații pentru mansardări, extinderi și supraetajări (245.419 lei) dar și o autorizație pentru construirea unei case de vacanță în valoare de 25.389 lei. Totodată doi sătmăreni au solicitat eliberarea două autorizații pentru construirea unor anexe gospodărești.

Totodată, specialiștii au eliberat două autorizații pentru efectuarea unor lucrări publice iar alți doi administratori de firme au cerut autorizații în vederea amenajării a două spații comerciale. De asemenea, a fost eliberată și o autorizație de desființare în valoare de 32.652 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.