Vineri se deschide ștrandul din Satu Mare!

”Deschiderea oficială a ștrandului va avea loc vineri, 3 august, la ora 12.00 în prezența oficialităților municipiului și județului Satu Mare iar publicul va avea acces în incinta ștrandului și la bazine începând de la ora 14.00”. Afirmația îi aparține directorului firmei Beny Alex, Radu Hosu, coordonatorul lucrărilor de la ștrand.

”Probele tehnologice despre care vorbeam în urmă cu două săptămâni au fost finalizate astfel încât ștrandul este gata să primească publicul sătmărean. Vreau să vă mai spun că în acest moment sunt amenajate toate cele șapte piscine care au o suprafață totală de 3.000 mp”, a declarat Hosu.

Potrivit interlocutorului partea dinspre viitorul hotel din incinta ștrandului va fi izolată ”deoarece acolo se mai lucrează iar construcția va fi finalizată doar pe la sfârșitul anului viitor”. Este important de știut faptul că, intrarea în incinta ștrandului se va putea face de pe partea dinspre dig. În ceea ce privește orarul de funcționare, ștrandul va fi deschis de la ora 09.00 la 24.00, iar prețul unui bilet de intrare va fi de 16 lei pentru adulți însă copiii și pensionarii vor beneficia de o reducere de 50%.

Vă reamintim că recepția lucrărilor la ștrandul din Satu Mare a avut loc la mijlocul acestei luni (15 iulie) în prezența autorităților municipiului și județului Satu Mare după care au început probele tehnologice. Investiția se ridică la suma de 28 milioane lei.

12 Comentarii la "Vineri se deschide ștrandul din Satu Mare!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.