Rezultate finale: prezența la vot în județul Satu Mare – 29,15%

Potrivit rezultatelor finale privind referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu furnizate de către Biroul Electoral Județean (BEJ) Satu Mare, din cei 318.472 sătmăreni înscrise pe listă și-au exercitat dreptul de vot 92.844 de persoane (29,15%).

Conform acelorași surse un număr de 77.375 de conjudețeni de-ai noștri au votat cu ”DA” la referendumul de duminică iar 13.399 au spus ”NU” pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu la referendumul de duminică, 29 iulie. Totodată au fost înregistrate și 1.481 de voturi nule.

Potrivit procesului verbal întocmit de reprezentanții BEJ Satu Mare în județul nostru au fost înregistrate 15 întâmpinări și contestații dintre care 7 au fost soluționate la nivelul Birourilor electorale ale secțiilor de votare iar restul de 8 au fost înaintate BEJ. Mai trebuie precizat că toate întâmpinările și contestațiile înregistrate trimise către BEJ au fost orientate spre soluționare Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare deoarece se refereau la efectuarea unor infracțiuni electorale.

9 Comentarii la "Rezultate finale: prezența la vot în județul Satu Mare – 29,15%"

 1. DANUT   30 iulie 2012 at 5:39 pm

  Inseamna ca toti cei care n-au fost la vot "traiesc bine"!

  Răspunde
 2. Polo   30 iulie 2012 at 7:04 pm

  Nu Danut, insemana ca cei care nu au fost la vot sunt niste vite care au nevoie sa fie manate, adunate, hranite si mulse.

  Răspunde
 3. Mrs   30 iulie 2012 at 7:09 pm

  Sunt curios ce va face USL Satu Mare de azi incolo in relatia cu UDMR. Csehi a scupat pe USL apoi ieri pe la ora 6 sau 7 a incercat sa linga stiind insa foarte bine ca fara vreun efect la populatia maghiara pentru ca era foarte tarziu si mesajul nu avea cum sa se propage. Ungurii mai au postul de director la spital, o gramada de posturi prin consiliul judetean, la primarie, apaserv, transurban, etc. Mi-as dori sa le vad acum "vîna" la Stef si la Coica. Nu pe principii etnice ci strict politice.

  Răspunde
 4. Calin   30 iulie 2012 at 7:10 pm

  Bine zice Polo. Sunt niste vite, mai ales ungurii cu care liderii UDMR fac exact ceea ce vor.

  Răspunde
 5. Dan Ziman   31 iulie 2012 at 8:14 am

  UNgurii… ii inteleg…
  Dar mai oameni mai! Mai exista romani?
  Mosu meu sa rasuceste in mormant, dragu' de el!
  Io… tac! io…tic! io…tac!
  "Timpul este intervalul scurs intre chemarea Lui Dumnezeu si raspunsul nostru!"
  Parintele Staniloae-Vrednicul
  "Timpul i-si cere faptele sale!"
  Daniel Ziman-Nevrednicul

  Răspunde
 6. Dan Ziman   31 iulie 2012 at 8:17 am

  Doamne mantuieste poporul Tau!
  Dan Ziman
  Acum e momentul in care incepe batalia mea cu cetateanul(turmentat) Basescu.
  Cu riscul de-a-mi grabi mantuirea prin suferirea puscariei pe nedrept, il provoc pe catateanul Basescu sa accepte batalia cu mine ca reprezentant al prietenilor mei, intristati ca un las care indeamna la fuga de responsabilitatea sacra a votului, va reaccede la pozitia suprema in cel mai vechi stat independent din Europa(Poate) (86 Inainte de Hristos, Dacia lui Burebista se intindea de la lunca vestica a Dunarii pana dincolo de Raul Nistru la est, din carpatii actualei Ucraine, pana la Dunare, fluviul din care "Cei mai viteji si mai drepti dintre traci"-Dacii, conform Herodot, beau apa cea vie care-i ducea la un Dumnezeu unic pe care ei l-au cunoscut drept Zamolxe!
  Cetatene Basescu! Profit de faptul ca azi inca mai esti doar un simplu cetatean al acestei tari care te-a adoptat cu tot cu codul dumitale genetic plin de crimele tatarilor, si te asigur ca:
  "Daca nu te comporti ca un presedinte adavarat al tuturor romanilor de pretutindeni, o sa ai soarta lui Ahab iar daca vei continua relatia cu amanta blonda sfidant familiile romanilor, ea o sa aiba soarta Izabelei!"
  Sa nu uiti ca Dumnezeu te-a silit sa faci si lucruri bune! Asa cum Ilie a omorat pe inchinatorii la idoli, te provoc pe tine viitor presedinte, sa incepi urgia impotriva inchinatorilor la idolii banului, care s-au dovedit neputinciosi in incercarea lor de-a pune in genunchi acest popor, si sa-i bagi pe toti in puscarii!!! Atunci poporul cel binecredincios al romanilor o sa-ti ierte toate pacatele si o sa ai un loc vrednic in istoria lui. De nu, cainii vor linge sangele tau si al blondei destrabalate!!!
  Asa sa faci cu timp si fara de timp!
  "Timpul este intervalul scurs intre chemarea Lui Dumnezeu si raspunsul nostru!"
  Parintele Staniloae-Vrednicul
  "Timpul i-si cere faptele sale!"
  Daniel Ziman-Nevrednicul
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!

  Răspunde
 7. Iuliu   31 iulie 2012 at 8:27 am

  Lasatii fratilor pe unguri in pace. Da romanii de ce nu au iesit?

  Răspunde
 8. Caca   31 iulie 2012 at 8:28 am

  Suntem un judet de tampiti, asta e singura explicatie.

  Răspunde
 9. Calin   31 iulie 2012 at 8:29 am

  Sa fie oare asta si efectul faptului ca inca noii alesi nu au facut nimic pentru judet respectiv pentru municipiu?

  Răspunde

Scrie un comentariu