Valer Marian: ”Duminică, românii au ocazia să-l sancționeze pe Traian Băsescu”

În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 26 iulie, la sediul USL Satu Mare, senatorul social-democrat Valer Marian a făcut un apel către toți locuitorii acestui județ ”indiferent de etnie și apartenență religioasă ca duminică, 29 iulie, să se prezinte la vot pentru a scăpa țara de președintele Traian Băsescu”.

Alături de parlamentarul sătmărean au mai fost prezenți ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și primarul municipiului, reședință de județ, dr. Dorel Coica.
Valer Marian a făcut o scurtă retrospectivă a timpului scurs de la căderea Guvernului Ungureanu și până la votul de suspendare a președintelui Traian Băsescu dat de către parlamentari. ”Pentru suspendare au votat nu numai parlamentarii USL ci și cei ai UDMR și aleșii celorlalte minorități naționale. Duminică, 29 iulie, este o zi crucială pentru România. Duminică, românii au ocazia să-l sancționeze pe Traian Băsescu pentru tot răul produs. Au ocazia să-l sancționeze pentru tăierea salariilor și a pensiilor, umilirea dascălilor, creșterea șomajului etc. Duminică, românii au posibilitatea să sancționeze mitocănia politică a lui Traian Băsescu dar și ai acoliților săi”, a declarat senatorul sătmărean.

În continuare parlamentarul social-democrat a făcut referire la jaful de la Hidroelectrica și la stoparea acestuia de către Guvernul Ponta prin rezilierea contractelor cu ”băieții deștepți”. ”Dacă acest lucru ar fi fost făcut în 2010, nu era nevoie de tăierea salariilor și pensiilor. În calitate de președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare, de copreședinte USL și de senator în Parlamentul României fac un apel către toți cetățenii acestui județ indiferent de etnie și religie ca duminică să se prezinte la vot și să pună ștampila pe DA, să voteze hotărât pentru demiterea lui Traian Băsescu” a adăugat Marian.

Potrivit dr. Dorel Coica, Băsescu trebuie sancționat pentru tot răul făcut acestui popor deoarece ”pe vreme de criză acesta și-a pregătit viitorul renovând o vilă la București cheltuind peste un milion de euro. Pentru tot răul făcut acestui popor domnule Băsescu este momentul să mergeți pe mare”.

Mai în glumă, mai în serios ministrul Silaghi a adăugat că ”recomandarea este extrem de greu realizabilă având în vedere că din flota țării a mai rămas un singur vas care și acela este în reparații capitale. În concluzie, nu știu cu ce va putea merge Băsescu pe mare ”.

3 Comentarii la "Valer Marian: ”Duminică, românii au ocazia să-l sancționeze pe Traian Băsescu”"

 1. mumu   26 iulie 2012 at 6:28 pm

  o sa-l ardem cu flacara democratiei

  Răspunde
 2. Dan Ziman   27 iulie 2012 at 5:28 am

  Sunt de acord sa-l sanctionam oriunde m-as gasi.
  Sa va fereasca Dumnezeu domnilor sa derapati pe panta pe care a derapat PSD la guvernarile anterioare!
  Sa ne fereasca Dumnezeu de "limbile de lemn gen Iliescu" ce duc la "sapa de lemn gen ultima guvernare PSD cu sinucigasul Adrian la palatul Victoria.
  Pe vremea aceea el zicea sa-l caute Basescu de oua… uite ca si le-a executat singur cum a dat de greu! Sper ca din asta PSD a invatat o lectie! Toti cei care fac ca(cacofonie intentionat) Adrian al lui Tamara, au toate sansele sa pateasca la fel!
  Luptati cu lacomia domnilor! altfel veti fi nevoiti sa luptati cu poporul, cu timp si fara timp!
  "Timpul este intervalul scurs intre chemarea Lui Dumnezeu si raspunsul nostru!"
  Parintele Staniloae-Vrednicul

  "Timpul i-si cere faptele sale!"
  Daniel Ziman-Nevrednicul

  Răspunde
 3. GFG   28 iulie 2012 at 8:15 pm

  Domnule senator am trait mai bine pe vremea PSD-ului / nu s-au facut dosare penale mincinoase.Sunt bucuroasa ca avem un primar roman care sigur va face multe lucruri bune orasului nostru.Va sustinem in tot si votul familiei noastre va fi DA.

  Răspunde

Scrie un comentariu