Pregătirile pentru sesiunea de toamnă a bacalaureatului sunt în toi

Conform calendarului de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2012, în perioada 20-24 august se vor desfășura probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, iar în perioada 27-31 august probele scrise. Pentru a doua sesiune a examenului de bacalaureat, în județul Satu Mare s-au înscris un număr de 1705 candidați.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Mariana Brumboiu ”după finalizarea examenelor de corigență (8-9 august) elevii care au promovat se mai pot înscrie, astfel că numărul celor înscriși se va modifica”.

În vederea pregătirii sesiunii august-septembrie a examenului de bacalaureat 2012 MECTS, prin Centrul Național de Evaluare și Examinare pune la dispoziția candidaților și a cadrelor didactice o serie de documente și informații menite să faciliteze accesul la o învățare eficientă. Având în vedere faptul că majoritatea informațiilor sunt accesibile în format electronic, unitățile școlare vor pune la dispoziție, la cerere, laboratoarele TIC, ca puncte de documentare.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.