Holdiș le recomandă sătmărenilor boicotarea referendumului

Ținând cont de indicațiile Colegiului Director al PD-L, Ioan Holdiș le recomandă sătmărenilor să nu se prezinte duminică, 29 iulie, la referendum. Anunțul a fost făcut astăzi, 25 iulie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul Organizației Județene a PD-L Satu Mare.

Potrivit parlamentarului sătmărean, dacă se prezintă la urne ”românii nu vor face decât să legitimeze o lovitură de stat pusă la cale de USL. Într-un timp extrem de scurt, Crin Antonescu și Victor Ponta au pus mâna pe putere sau pe o parte a puterii. Dacă vor reuși să pună mâna și pe justiție atunci își vor rezolva toate problemele. În concluzie dacă românii vor merge duminică la vot nu vor face altceva decât să legitimeze această lovitură de stat. În baza deciziei Colegiului Director al PD-L le recomandăm militanților și simpatizanților partidului dar și simpatizanților lui Traian Băsescu să nu se prezinte la vot.”.

Deputatul Holdiș consideră că adevăratele probleme cu care se confruntă românii sunt cele de ordin economic. ”Vedeți că un euro a ajuns la 4,65 – 4,66 lei. În ceea ce privește salariile și pensiile avem bani doar pentru luna august. Eu cred că actuala guvernare ar trebui să se concentreze pe aceste probleme și nu pe îndepărtarea lui Băsescu”, spune Holdiș.

Cu privire la prezența la urne, parlamentarul sătmărean este de părere că duminică nu se vor prezenta mai mult de 40% dintre românii cu drept de vot. ”În orice caz, deși ne-au mai rămas doar câteva zile până la referendum noi vom încerca să-i convingem pe locuitorii județului Satu Mare să nu fie părtași la lovitura de stat pusă la cale de USL”.

8 Comentarii la "Holdiș le recomandă sătmărenilor boicotarea referendumului"

 1. doru   25 iulie 2012 at 5:38 pm

  sa va fie rusine domnilor pdl-isti

  Răspunde
 2. Paul   25 iulie 2012 at 7:01 pm

  La…brutărie, Holdiș! După ce ca nu ai făcut nimic pentru județul ăsta timp de 4 ani, mai ai și tupeul să dai sfaturi. Îndemn la boicot=subminare=pușcărie.

  Răspunde
 3. mumu   25 iulie 2012 at 7:18 pm

  frumos exemplu le dati celor care v-au votat d-le deputat sa nu mearga la vot

  Răspunde
 4. miculean   25 iulie 2012 at 9:36 pm

  bai jegos din Micula, da cum iti permiti sa ceri asa ceva satmarenilor, tu esti dus cu pluta, fiecare cetatean al acestei tari are niste drepturi, tu acum le ceri sa nu-si exercite dreprurile????tu te auzi ce vorbesti????

  Răspunde
 5. alta   25 iulie 2012 at 11:11 pm

  Bine,nene,nu ma duc.Eu am vrut sa votez pentru Base,dar daca zici matale sa nu ma duc.nu ma duc,nu mai votez pentru el!
  La asta va ganditi,fricosilor????

  Răspunde
 6. Jonny   25 iulie 2012 at 11:37 pm

  Jenant domnule Holdis. Ar trebui sa va crape obrazul de rusine. Asta e rasplata ca v-a facut Oprea Colonel?

  Răspunde
 7. Marc   25 iulie 2012 at 11:38 pm

  Il credeam pe domnul Holdis un om cu coloana vertebrala. Nu pot sa imi explic gestul domniei sale in niciun fel. Eu o sa merg la vot si o sa votez NU.

  Răspunde
 8. Polo   25 iulie 2012 at 11:40 pm

  E dreptul fiecaruia sa-si spuna parerea. Inca traim intr-o tara libera.

  Răspunde

Scrie un comentariu