Femeile din USL cheamă sătmărencele la referendum

Dr. Paula Mare: ”A venit momentul când noi, toți românii trebuie să spunem duminică, 29 iulie, DA mergem la vot și DA vrem demiterea lui Traian Băsescu”.

Este declarația președintelui femeilor social-democrate, dr. Paula Mare, făcută astăzi, 25 iulie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul USL Satu Mare.

La întâlnirea cu presa au mai fost prezenți președintele femeilor liberale din județul Satu Mare Dorina Grunfeld dar și consilierii județeni Anna Maria Marușca și Rodica Maxim. ”Având în vedere că femeile reprezintă un procent de 51% din populația țării ne-am gândit ca prin intermediul dumneavoastră să le transmitem un mesaj foarte important și anume: rugăm toate mamele, bunicile și fiicele să meargă duminică la vot. Având în vedere procentul pe care îl reprezentăm, doar noi femeile, am putea să-l demitem pe Traian Băsescu. Nu avem nevoie de un președinte care nu ne mai reprezintă. Nu avem nevoie de un om care ne trimite cu seninătate să lucrăm în străinătate. Nu avem nevoie de un președinte care este de acord cu tăierea pensiilor și salariilor și mai nou cu reducerea numărului de paturi din spitale”, a declarat dr. Paula Mare.

Consilierul județean Rodica Maxim s-a referit la gradul de indecizie care ”tronează” în societatea românească. ”Am întâlnit multe persoane, foarte inteligente care mă întrebau: ce vom face duminică? Cum adică ce vom face? Simplu! Vom merge la vot și îl vom demite pe Traian Băsescu”, a declarat aceasta.

Potrivit Anna Mariei Marușca ”toți românii trebuie să vină la vot deoarece toți ați suferit de tăierea pensiilor și salariilor, din cauza crizei locurilor de muncă și de ineficiența fostei guvernări portocalii!”.

Un Comentariu la "Femeile din USL cheamă sătmărencele la referendum"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.