Conferință de închidere a proiectului “Unison”

Astăzi, 24 iulie, a avut loc conferința de închidere a proiectului ”Unison – Parteneriat în implementarea sistemului de management al calității în administrația sătmăreană”.

La evenimentul care a avut loc cu începere de la ora 11.00, la Centrul Multicultural ”Poesis” Satu Mare au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, directorul executiv al Direcției de Dezvoltare Regională din cadrul Instituției Prefectului, Pataki Csaba, managerul de proiect Diana Marc dar și reprezentanți ai administrațiilor locale implicate în acest demers.

Valoarea totală a proiectului este de 391.412,96 lei iar cofinanțarea din partea Consiliului Județean Satu Mare de 7.828,26 lei. Perioada de implementare a proiectului a fost de 24 de luni. Obiectivul general al acestui demers a urmărit crearea unei administrații publice locale eficiente prin îmbunătățirea calității și eficienței furnizării serviciilor către cetățeni.

Beneficiarii proiectului sunt Consiliul Județean Satu Mare în parteneriat cu cinci autorități publice locale și anume Consiliile Locale din: Ardud, Carei, Livada, Negrești-Oaș, Tășnad precum și două instituții și anume Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și Direcția Generală de Evidență a Persoanelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.