Tronsonul Odoreu – Medieșu Aurit – Apa a fost reclasificat ca drum județean

Tronsonului de drum ce leagă localitățile Odoreu, Medieșu Aurit și Apa a fost preluat de Consiliul Județean (CJ) Satu Mare. Aleșii județului au aprobat proiectul de hotărâre cu privire la acest subiect în cadrul ședinței ordinare de astăzi, 23 iulie.

Potrivit președintelui Ștef, după ce a fost reclasificat ca drum județean se va înainta un proiect de hotărâre către Guvern pentru ca tronsonul respectiv să fie preluat de Compania de Drumuri Naționale în vederea reabilitării. ”Am primit nenumărate sesizări de la locuitorii din zonă cu privire la acest drum care a devenit aproape impracticabil” a declarat Ștef.

Tot în cadrul ședinței de astăzi consilierii județeni au aprobat și bugetul local al judeţului Satu Mare la nivelul sumei de 187.953,50 lei. Astfel din suma de 258 mii lei, cuprinsă la capitolul ”Cultură, recreere şi religie”,
subcapitolul ”Activităţi culturale, sportive şi de tineret de interes public judeţean” aleșii au aprobat suma de 250 mii lei pentru Fotbal Club Olimpia 2010 și suma de 8 mii de lei pentru Protopopiatul Ortodox Român Satu Mare în vederea finanţării Festivalului Internaţional de Muzică Corală Religioasă ”Pre Tine Te Lăudăm”.

Cu privire la suplimentarea bugetului Clubului Olimpia 2010, consilierul județean Radu Giurcă a avut o scurtă intervenție ”recomandând” conducerii CJ și ai celorlalți colegi din forul legislativ al județului ”o implicare financiară mai redusă pe viitor în astfel de activități deoarece ar trebui să ne orientăm mai mult pentru atragerea de sponsori în vederea suplimentări bugetul. Fac această remarcă pentru anul următor” a declarat acesta.

De asemenea a fost aprobată rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş şi a listei obiectivelor de investiţii repartizate a acestei unități spitalicești. Totodată consilierii au aprobat asocierea judeţului Satu Mare şi a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a judeţului Satu Mare cu Asociaţia ”Ajutăm ca să învăţăm” în vederea cofinanţării Casei de tip familial ”Casa Soarelui”.

În cadrul ședinței de astăzi, consilierii au aprobat și suspendarea activităţii din funcția de manager al Bibliotecii Judeţene Satu Mare al actualului director al instituției, Mircea Ardelean, începând cu data de 1 august 2012 până la data de 30 septembrie.

8 Comentarii la "Tronsonul Odoreu – Medieșu Aurit – Apa a fost reclasificat ca drum județean"

 1. Cetateanu turmentat   24 iulie 2012 at 1:22 am

  Noa. Sa fie intr-un ceas bun.

  Răspunde
 2. Sly   24 iulie 2012 at 1:23 am

  Se vede ca Silaghi s-a pus pe treaba.

  Răspunde
 3. Kiki   24 iulie 2012 at 1:23 am

  Bravo!

  Răspunde
 4. Calin   24 iulie 2012 at 1:24 am

  Bravo Adi Stef.

  Răspunde
 5. Marin   24 iulie 2012 at 1:26 am

  In sfarsit se face ceva.

  Răspunde
 6. Dan   24 iulie 2012 at 9:42 am

  Barvo Adi, hai sa vedem cum rezolvati cu podul peste Somes. Daca il faceti si pe asta aveti votul meu 100 de ani de acum incolo.

  Răspunde
 7. Corleone   24 iulie 2012 at 10:03 am

  Cu cat sunteti platiti fratilor pentru linsul asta intre fese? Nu de alta da ma intereseaza si pe mine sa fac un ban cinstit.

  Răspunde
 8. sergiu   25 iulie 2012 at 8:25 am

  Domnule Primar . Domnule Stef , haide sa veizi drumul Satmarel cum arata ,faceti pe 6 km de drum 35 de minute ,

  Răspunde

Scrie un comentariu