”Nu mai vrem ca și generația noastră să fie una de sacrificiu”

Acesta este mesajul transmis de către liderul Organizației Județene de Tineret a Partidului Social Democrat Satu Mare, avocatul Ciprian Ardelean în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 23 iulie, la sediul USL Satu Mare.

”Cred că sunt în asentimentul zecilor de mii de tineri din întreg județul Satu Mare când spun că m-am săturat să fiu mințit de președintele țării mele, sau când spun că m-am săturat ca tinerii să fie încurajați de acesta să plece din țară, iar cei care rămân totuși, să fie umiliți prin lipsa locurilor de muncă și promovarea mediocrității profesionale așa cum din păcate ne-au obișnuit Băsescu și PD-L”, a declarat Ardelean.

În continuare liderul tinerilor social-democrați Satu Mare a enumerat câteva dintre afirmațiile președintelui suspendat Traian Băsescu care în opinia sa ”nu sunt decât minciuni. Spre exemplu, Traian Băsescu a mințit atunci când a spus că nu se pune problema tăierii pensiilor sau salariilor. A mințit cu privire la destinația banilor împrumutați de la FMI, care până la urmă au fost destinați a acoperii găurile guvernării Boc. A mințit atunci când a anunțat că pleacă în 5 minute dacă este suspendat. A mințit nerecunoscând faptul că este cercetat în mai multe dosare penale, cum ar fi dosarul prin care și-a dat singur o casă în București, în vreme ce era primarul capitalei. Însă vreau să vă aduc în atenție și două alte minciuni mai recente. A mințit-o pe Angela Merkel că procedura suspendării nu este prevăzută în Constituție dar a mințit și atunci când a spus că este interzisă utilizarea ordonanțelor de urgență în domeniul electoral, uitând probabil că pe data de 27 noiembrie 2011 a trimis Parlamentului să reexamineze o lege de respingere a OUG 103/2009, care modifica Legea referendumului”, spune Ciprian Ardelean.

8 Comentarii la "”Nu mai vrem ca și generația noastră să fie una de sacrificiu”"

 1. Marin   24 iulie 2012 at 1:26 am

  Bla, bla, bla.

  Răspunde
 2. Ionut   24 iulie 2012 at 1:27 am

  Ziceti bre si voi ceva interesant sau doar cititi din niste hartii?

  Răspunde
 3. Daniela   24 iulie 2012 at 9:51 am

  Hai mai mai lasati-ne cu aburelile astea. Vrem sa va vedem facand ceva concret pentru comunitate nu doar sa iesiti in fiecare saptamana cu cate o poveste de adormit copii.

  Răspunde
 4. Marta   24 iulie 2012 at 9:52 am

  Corect. Jos Basescu!!!

  Răspunde
 5. Camelia   24 iulie 2012 at 9:53 am

  29 iulie – ziua eliberarii!!!

  Răspunde
 6. Lavy   24 iulie 2012 at 9:55 am

  Nu, zau, mai fratilor. Imi sunteti simpatici dar daca si voi ca si tineri o tineti numa in conferinte de presa in loc sa iesiti pe strada sa faceti ceva inseamna ca PSD-ul in Satu Mare e pe duca si nu mai are niciun viitor.

  Răspunde
 7. Adina   24 iulie 2012 at 9:56 am

  Daca astia sunt reprezentatii tineretului PSD mai bine ma duc sa votez cu Dan Diaconescu si cu Elodia.

  Răspunde
 8. Miha   24 iulie 2012 at 9:57 am

  Se vede ca si-au pus iar portocalii in functiune postacii.

  Răspunde

Scrie un comentariu