Careian prins cu ţigări din Ucraina

Un bărbat din Carei este cercetat de poliţiştii de frontieră sătmăreni pentru că a încercat să introducă din Ungaria în România ţigări de provenienţă ucraineană ascunse în maşină.

Duminică, 22 iulie a.c., în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în România Ioan B., în vârstă de 44 de ani, din municipiul Carei. Acesta conducea un autoturism marca Ford Escort, înmatriculat în Satu Mare.
Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în România, la controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit în portiera din partea dreaptă, în cea din partea stângă şi în ornamentele locaşului ce acoperă aripa din spate – stânga şi dreapta – cantitatea de 397 pachete de ţigări marca Jin Ling, cu timbru specific magazinelor duty free din Ucraina.
Acum bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală.Cantitatea de 397 pachete de ţigări, în valoare de 1.806 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Urziceni până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.