Micea Govor îndeamnă sătmărenii să voteze DA pentru demiterea lui Traian Băsescu

”Dacă pe 29 iulie îl dăm jos pe Băsescu scăpăm de circ, de o mare povară pentru oamenii din această țară și România va reveni la normalitate”, a declarat astăzi, 20 iulie, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul USL.

”Nu cred că poporul român este în stare să-și bată joc de el însuși. Trebuie să veniți într-un număr mare la vot pentru a-l înlătura pe Băsescu. Eu cred că majoritatea populației din acest județ și din această țară au așteptat să vină momentul în care ciuma portocalie împreună cu președintele Traian Băsescu să dispară de pe scena politică românească. Dragi sătmăreni vă rog să nu vă lăsați impresionați de lacrimile de crocodil ale președintelui suspendat. Dacă scăpăm acest moment la alegerile parlamentare din toamnă Băsescu o să dea peste cap această țară. Nu o să respecte Constituția, nici votul populației și o să-și impună în partid toți acoliții. Dacă în 29 iulie nu ne vom prezenta în număr mare la vot atunci ne vom întoarce înapoi la Boc, Udrea, Anastase, adică la cele mai sinistre personaje de pe scena politică românească din ultimii 22 de ani”, a mai declarat Govor.

5 Comentarii la "Micea Govor îndeamnă sătmărenii să voteze DA pentru demiterea lui Traian Băsescu"

 1. Mary   20 iulie 2012 at 3:30 pm

  Clar ca daca revine Base am puso cu totii.

  Răspunde
 2. Carla   20 iulie 2012 at 3:32 pm

  Unii o sa fie in concediu, altii la strand in Ungaria. Pacat ca nu a reusit domnul Coica sa deschida strandul in timp util. Poate asa era o sansa.

  Răspunde
 3. Magdalena   20 iulie 2012 at 3:36 pm

  Nu ar fi rau sa mai iasa unii lideri USL si printre oameni ca sa-i informeze despre referendum. Nu toata lumea citeste presa.

  Răspunde
 4. Laci   20 iulie 2012 at 3:40 pm

  Pana acum in afara de cateva afise lipite pe panouri si conferinte de presa nu am vazut nicio campanie a USL care sa scoata satmarenii la vot. Parca nici nu vor sa iesim.

  Răspunde
 5. Red   20 iulie 2012 at 3:48 pm

  Las ca o sa fie saptamana viitoare actiuni la greu. 😉

  Răspunde

Scrie un comentariu