Adrian Ștef îndeamnă sătmărenii să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu

În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 19 iulie, la sediul USL Satu Mare, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef a făcut câteva referiri la punctele aflate pe ordinea de zi a ședinței ordinare a instituției pe care o conduce, ce va avea loc luni, 23 iulie.

Potrivit celor declarate de Ștef ”suntem în plin proces de primire-predare între mine și fostul președinte al Consiliului Județean, Csehi Arpad. În ceea ce privește ordinea de zi a ședinței de luni, avem un punct referitor la execuția bugetară dar și unul cu privire la discuțiile pe care le-am avut cu ambasadorul Austriei la București legat de acea casă de tip familial de la Coca”.

Potrivit președintelui Ștef ”în prezent, în acea casă sunt cazați doar șase copii însă capacitatea acesteia este de 12 persoane. Proiectul a fost finalizat anul trecut (2011) iar valoarea investiției (250.000 euro) a fost susținută în totalitate de o fundație din Austria. Este vorba despre un parteneriat între Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare și acea fundație austriacă. Dorim ca noi, Consiliul Județean, împreună cu Primăria din Călinești Oaș să asigurăm un sprijin financiar pentru acești copii. Vom gândi un cost pe copil pe lună, pentru a le asigura acestor micuți pribegiți de soartă tot ceea ce au nevoie”.

În altă ordine de idei Ștef a făcut câteva referiri și la referendumul din 29 iulie, punctând ”câteva motive pentru care președintele Traian Băsescu trebuie trimis acasă. Trebuie să le reamintim sătmărenilor că Băsescu a fost acela care le-a tăiat pensiile, a trimis medicii și inginerii să muncească în străinătate, a tăiat salariile și a umilit profesorii. Vă rog să ieșiți la urne și să votați DA pentru demiterea lui Traian Băsescu”, a declarat Adrian Ștef.

Un Comentariu la "Adrian Ștef îndeamnă sătmărenii să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.