Vineri se încheie înscrierile la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2012

Vineri, 20 iulie, este ultima zi de înscriere la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Astfel cei 1.872 de absolvenți de liceu din județul Satu Mare care nu au obținut în această vară nota de trecere la examenul maturității mai au șansa să-și ia Bacalaureatul în toamna acestui an.

Potrivit calendarului de organizare și desfășurare a sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat candidații vor susține proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română în perioada 20-21 august. Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare în limba maternă va avea loc în intervalul 20-22 august. În zilele de 21 și 22 august se va desfășura evaluarea competențelor de comunicare într-o limbă de circulație internațională iar examenul de evaluare a competențelor digitale va avea loc în perioada 23-24 august.

Examenele scrise încep pe data de 27 august cu proba de limba și literatura română, continuă în 28 august cu proba de limba maternă, pe 29 august cu proba obligatorie a profilului și se încheie pe 31 august cu proba la alegere a profilului și specializării.

Primele rezultate vor fi afișate pe 2 septembrie iar notele finale după rezolvarea eventualelor contestații vor fi comunicate pe 5 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.