A început o nouă ediţie a Festivalului Fanfarelor


Sătmărenii aflaţi în apropierea Parcului Central al municipiului Satu Mare au fost atraşi ieri, 15 iulie, de acordurile unor piese arhicunoscute din repertoriul muzicii clasice şi nu numai. Este vorba despre o nouă ediţie a Festivalului Fanfarelor iar organizatorii promit să ofere sătmărenilor, în fiecare duminică seara câte o oră de muzică bună, până pe data de 26 august. Concertele sunt programate în aer liber, la statuia lui Vasile Lucaciu cu începere de la ora 19.00.

Aşa cum ne-au obişnuit de câţiva ani încoace fanfarele din Petreşti, Căpleni, Cămin, Foieni, Ardud şi cea de la Palatul Copiilor Satu Mare îşi dau mâna pentru a organiza Festivalul Fanfarelor care devine o adevărată tradiţie la Satu Mare. În această seară, timp de o oră, sătmărenii au avut posibilitatea să audieze compoziţiile unor mari muzicieni ai lumii.

Festivalul Fanfarelor este organizat de Consiliul Judeţean, Primăria municipiului Satu Mare, Centrul Judeţean pentru Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare şi Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.