Astăzi a avut loc recepţia lucrărilor la ştrandul din Satu Mare


Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare a recepţionat astăzi, 15 iulie, lucrările la cele şapte bazine, două vestiare, sălile de tratament, spaţiile comerciale şi terasele adicente pe care firma Beny Alex a promis că le va termina până la mijlocul acestei luni. Potrivit administratorului firmei constructoare, Vasile Ţânţaş, lucrările sunt finalizate în proporţie de 99%.

La recepţia de astăzi au fost prezenţi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, cei doi viceprimari, dr. Radu Roca şi Marcela Papici, consilierii locali Ioan Pop şi dr. Dumitru Fanea, administratorul firmei constructoare, Vasile Ţânţaş, directorul firmei, Radu Hosu dar şi alţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Edilul şef al municipiului Satu Mare a declarat că „în ultima săptămână s-a avansat foarte mult cu lucrările şi suntem încredinţaţi că în foarte scurt timp ştrandul va fi deschis pentru public. Noi insistăm în continuare ca probele tehnologice la cele şapte bazine să fie finalizate cât mai repede pentru ca populaţia din Satu Mare să poată beneficia de ştrand. Am văzut vestiarele şi sălile de tratament şi vreau să vă spun că totul va fi la standarde europene. Spaţiul este generos, terasele vor fi amplasate la umbra teilor … totul va fi foarte frumos”.

Potrivit administratorului firmei constructoare „în 10, cel mult 15 zile ştrandul va fi deschis pentru sătmăreni. Astăzi a avut loc recepţia lucrărilor deja finalizate şi asta pentru a demonstra că ne ţinem de cuvând şi respectăm termenul de 15 iulie prevăzut în contract. Lucrările sunt finalizate în proporţie de 99% şi vreau să vă spun că nici în occident nu va fi mai frumos decât aici. Până în prezent investiţia se ridică la suma de 28 milioane lei. Pentru finalizarea hotelului mai avem nevoie de circa 3 milioane de euro dar suntem în tratative cu băncile şi sunt încredinţat că până la primăvară lucrările vor fi finalizate şi la hotel”.
Ministrul Silaghi a declarat că această investiţie are un rol însemnat nu doar pentru locuitorii municipiului şi judeţului Satu Mare ci „ştrandul din Satu Mare va fi un punct de atracţie zonală şi de ce nu (?), un loc de interes şi pentru cei din ţările vecine”.

După recepţia de astăzi urmează efectuarea probelor tehnologice care vor fi finalizate pe la începutul lunii august „astfel încât de la începutul lunii viitoare sătmărenii să poată beneficia de un ştrand modern, la standarde europene”, a declarat dr. Dorel Coica.

Potrivit proiectului în incinta ştrandului din Satu Mare există şapte bazine având o suprafaţă totală de 3.000 mp, spaţii comerciale însumând 1.000 mp, terase pavate cu o suprafaţă totală de 3.000 mp dar şi două vestiare cu o capacitate totală de 900 de locuri respectiv săli de tratament, toate construite la standarde europene.

16 Comentarii la "Astăzi a avut loc recepţia lucrărilor la ştrandul din Satu Mare"

 1. Cristian Chiovari   15 iulie 2012 at 4:34 pm

  O veste buna de acasa !

  Răspunde
 2. marinb   15 iulie 2012 at 5:37 pm

  Gyusy ce cauta pe acolo?

  Răspunde
  • alin   15 iulie 2012 at 10:00 pm

   a avut o contributie in derularea proiectului, cind era primar

   Răspunde
 3. mihaela   15 iulie 2012 at 5:45 pm

  era si timpul dupa atatia ani de amanari

  Răspunde
 4. inna   15 iulie 2012 at 6:20 pm

  surpriza ar fi ca la efectuarea probelor tehnologice sa apara o problema si sa se mai amane cu cateva luni ca doar traim in Romania nu?

  Răspunde
 5. andreea   15 iulie 2012 at 10:16 pm

  cat o sa fie biletul?

  Răspunde
 6. Anca   16 iulie 2012 at 8:22 am

  Eu vreau sa stiu cand pot eu sa ma duc sa faca baie. Receptiile astea pe mine nu ma incalzesc cu nimic.

  Răspunde
 7. Calin   16 iulie 2012 at 8:24 am

  Domnu primar, puneti domle o camasa pe dumneavoastra si o pereche de panataloni de culoare inchisa. Reprezentati 100.000 de oameni cand apareti in public. Nu uitati asta va rog.

  Răspunde
  • ana   16 iulie 2012 at 12:29 pm

   …si i-ar mai trebui eventual un sacou.si-o cravata la git, nu?!…Ai dreptate…cind haina-l face pe om ….S-au dus vremurile alea…Lasati-l sa umble imbracat cum vrea…numai sa faca ceva pentru satmareni…Eu cred ca asta conteaza ….De-aia a fost ales…Eeee… si mai este si vara…culorile inchise nu sunt recomandate Dar ca sa fie pe placul d-voastra poate ar trebui sa poarte pina pe 29 iul. alb, nu?!…

   Răspunde
 8. Mrs   16 iulie 2012 at 8:26 am

  Receptia asta e un fel de praf aruncat in ochii prostilor. CAND SE DESCHIDE STRANDUL???

  Răspunde
 9. rrr   16 iulie 2012 at 8:55 am

  ce ministru smecheras avem

  Răspunde
 10. teosenna   16 iulie 2012 at 10:03 am

  kk mak, cand or amenda pe toti cei ce arunca tzigarile unde nu trebuie, si mizeriile care unde apuca? atunci o-m avea strand "european"

  """şapte bazine având o suprafaţă totală de 3.000 mp, terase pavate cu o suprafaţă totală de 3.000 mp""" mai pe romaneste cat e apa si terasa :))

  apropo dew terase , sper ca nu vom auzi "ca la strand" loa fiecare terasa alt gen de muzica, fiecare date la maxim (sa se auda)

  Răspunde
 11. hunul   17 iulie 2012 at 3:39 pm

  Sunt curios cum va functiona strandul neavând autorizaţii de construire pt. bazine, hotel, vestiare etc. terenurile fiind în litigiu. Presupun că Dorel Coica va închide ochii şi gura celor de la Disciplina în Constructii…c'asta-i metoda USLAşilor.

  Răspunde
 12. romanas   18 iulie 2012 at 9:03 am

  mai lasati-ne voi postaci portocalii cu comentariile voastre de pupincuristi

  Răspunde
 13. dana   21 iulie 2012 at 9:56 pm

  Daca Coica asta al vostru s-ar ocupa de bolnavii din SM, nu de stranduri

  Răspunde
 14. dan   30 iulie 2012 at 2:26 pm

  Abia asteptam sa se deschida strandul! Am vazut ca este frumos. Cei care arunca mizerii trebuie amendati asa ca si in alte tari. Ar fi pacat sa se distruga gazonul si tot ce s-a facut acolo.

  Răspunde

Scrie un comentariu