Veronica Feier: “ştiu că ceva se va alege şi de mine”

Este singura elevă elevă din judeţ care a reuşit performanţa de a promova examenul de bacalaureat cu nota 10 şi este o mândră absolventă a Colegiului Naţional Ioan Slavici. Veronica Diana Feier este teoretic vorbind, tânăra cu cel mai mare potenţial din judeţul nostru. Mă aşteptam să întâlnesc o fată studioasă care să vină cu răspunsuri elaborate, pregătite îndelung însă am avut plăcuta surpriză de a mă înşela. Nu este altceva decât o tânără veselă, energică care pare să îşi trăiască din plin adolescenţa.

Reporter: Pentru început te rog să ne spui câteva lucruri despre tine.
Veronica Feier:  Sunt născută în data de 26 august 1993 în localitatea Turţ însă pe perioada liceului am stat în oraş, am urmat profilul de ştiinţe sociale în cadrul Colegiului Naţional Ioan Slavici. Sunt o persoană sociabilă deşi par mai timidă la prima vedere si am ocupaţii absolute normale pentru vârsta mea.

Reporter: Scopul interviului nostru este de a descoperi persoana din spatele acestui frumos rezultat însă cred totuşi că cititorii noştri, mai ales cei de seama ta sunt curioşi să afle cât efort ai depus în scopul obţinerii acestuia.
Veronica Feier: Efortul nu a fost neaparat unul exagerat întrucât tot timpul am studiat constant, în medie 2 ore pe zi. În acest mod am evitat ca orarul meu să se aglomereze inutil şi pot să spun că am avut un stil de viaţă destul de lejer fiind la zi cu toată material pe care o aveam de pregătit.

Reporter: Cum ai fost privită ca elevă în anii de liceu?
Veronica Feier: Ei bine, asupra acestui lucru nu m-aş putea pronunţa cu exactitate însă tind să cred că am fost văzută cu ochi buni de către cadrele didactice şi de către colegi care tot timpul m-au susţinut şi mai ales acum cu acest rezultat felicitările au curs neâncetat, lucru îmbucurător pentru mine.

Reporter: Cum au reacţionat ai tăi la aflarea veştii?
Veronica Feier: Prima lor reacţie a fost să izbucnescă în plâns de fericire şi de mândrie. Atunci pot să spun că m-am simţit cu adevărat mulţumită, consider că prin acest rezultat le-am răsplătit efortul pe care l-au depus ca să ma crească şi să mă întreţină pe parcursul anilor de şcoală.

Reporter: Acum te rog spune-ne care sunt pasiunile sau cum îşi petrece o elevă eminentă timpul liber.
Veronica Feier: În timpul liber ador să stau cât mai mult cu familia, să gătesc sau să o ajut pe mama la bucătărie şi deasemenea ador să mă plimb în natură. Am şi câţiva prieteni mai apropiaţi cu care ieşim la suc când avem ocazia, trebuie să recunosc că nu sunt o mare fană a cluburilor. Deasemenea îmi place să ma relaxez ascultând muzica, artista mea preferată este Andra. Citesc din când în când iar cartea care m-a impresionat cel mai mult a fost Mâini înzestrate, povestea unui chirurg care reuşeşte să se ridice prin forţe proprii şi care m-a dus oarecum cu gândul la una dintre surorile mele mai mari care este medic.

Reporter: Ce planuri de viitor ai, ce facultate o să urmezi, te gândeşti deja la o carieră anume
Veronica Feier: Am de gând să urmez Relaţii internaţionale şi studii europene la Cluj, asta e tot ce pot să vă spun cert deocamdată, la o carieră nu m-am gândit însă ştiu că ceva se va alege şi de mine, sunt o persoană perseverentă şi nu mă descurajez uşor. Şi încă ceva, îmi doresc să rămân în ţară însă dacă voi avea oportunitatea nu voi refuza o plecare afară.

Reporter: În final permite-ne să fim puţin indiscreţi. Ai pe cineva special în viața ta acum şi dacă da cum ai îmbinat dragostea cu studiul?
Veronica Feier: Da am o relaţie stabilă de 2 ani jumate şi am reuşit să-mi fac timp pentru toate, chiar şi pentru dragoste deoarece şi prietenul meu este o persoană foarte înţelegătoare şi m-am sprijinit ult pe parcursul acestei etape importante din viaţa mea.

Reporter: Îţi mulţumesc pentru timpul acordat şi îţi doresc mult success în continuare!
Veronica Feier: Şi eu vă mulţumesc!

5 Comentarii la "Veronica Feier: “ştiu că ceva se va alege şi de mine”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.