Dorel Coica invită sătmărenii să voteze la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu

În calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare dar şi în cea de primar al oraşului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, îndeamnă sătmărenii să iasă pe 29 iulie la urne şi să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu. În cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 13 iulie, la sediul PSD Satu Mare de pe strada Ştefan cel Mare, acesta a înşirat câteva dintre motivele pentru care Traian Băsescu trebuie să plece de la Cotroceni.

„Băsescu trebuie să plece deoarece a tăiat pensiile şi salariile. Băsescu a trimis tinerii să muncească în străinătate deoarece probabil doreşte să conducă această ţară precum a condus petrolierele. Suntem convinşi că dacă românii ies la vot, Băsescu cade împreună cu toată încrengătura de mafioţi care l-au servit de-a lungul anilor. Vă reamintim că fratele lui Traian Băsescu s-a ocupat şi de trafic de arme. Fiica cea mare a lui Băsescu are un apartament de aproape 1 milion de euro. Băsescu nu poate să dovedească cu acte cum şi-a făcut averea. A distrus flota şi s-a opus construirii de autostrăzi. Băsescu se teme de momentul în care va trebui să-şi justifice averea dar şi de clipa în care va trebui să justifice afacerile pe care le-a patronat. Băsescu a reuşit să-i păcălească pe români atunci când a plâns pe umerii lui Theodor Stolojan. Acum încearcă să-i păcălească umilindu-se. Băsescu este un cacialmist, un intrigant, un fariseu. Băsescu este un instabil, chiar şi din punct de vedere medical deoarece a intrat în panică, fiindu-i frică de votul românilor”, a declarat dr. Dorel Coica.

La sfârşitul conferinţei de presă dr. Coica a subliniat încă o dată cât de important este ca sătmărenii, atât locuitorii municipiului, reşedinţă de judeţ cât şi locuitorii judeţului să iasă pe 29 iulie la vot „şi să spuneţi DA, Băsescu trebuie să plece”.

10 Comentarii la "Dorel Coica invită sătmărenii să voteze la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu"

 1. raducu   13 iulie 2012 at 5:52 pm

  jos cu el!!!!

  Răspunde
 2. iliescu1989   13 iulie 2012 at 6:50 pm

  USL-ITILOR NE-ATI FACUT DE TOT RAHATUL IN EUROPA. TOATA LUMEA SE UITA LA NOI CA LA SIRIENI. FELICITARI PONTA&ANTONESCU!!!!

  Răspunde
 3. ilie palie   13 iulie 2012 at 7:43 pm

  du-te ba , coica , la puzcarie cu uzl -ul tau cu tot..

  Răspunde
 4. Dan   14 iulie 2012 at 1:23 am

  Jos cu chioru!!!!!

  Răspunde
 5. Manuela   14 iulie 2012 at 1:24 am

  Jos cu el nu e suficient. La puscarie cu el!

  Răspunde
 6. Angela   14 iulie 2012 at 1:25 am

  Corect Manuela, sa plateasca pentru Flota.

  Răspunde
 7. Mrs   14 iulie 2012 at 1:30 am

  Pentru cei care nu inteleg de ce se uita Europa asa la noi mi-as permite un mic comentariu. Anul viitor sunt alegeri europarlamentare in Uniune. Partidul Popularilor Europeni din care face parte si PDL-ul lui Basescu si care fiind cel mai mare grup din Parlamentul European are majoritatea butoanelor pierde din ce in ce mai mult teren in Europa(vezi Franta) si sunt disperati sa-si conserve puterea. De acolo toata "ingrijorarea" asta care cica a cuprins Europa referitor la situatia din Romania. Daca nu erau alegeri pentru Parlamentul European vara viitoare nu ne baga nici dracu in seama ce facem.

  Răspunde
 8. ROMAN ATENT   14 iulie 2012 at 6:22 pm

  Vai de noi cu astfel de conducatori!!! PDL-ul a fost mic copil pe langa pleava asta USL-ista care risca sa ne compromita rau de tot ca tara mambra UE…Coica treci la treaba ca de aia te-au votat satmarenii primar!!! Pana acum n-ai facut nimic decat gargara!!! Lasa-ne ca stim noi cum sa votam la referendum!!! Norocul tau e ca ai fost ales …dar nu se stie poate se lasa cu referendum si la Satu Mare 🙂

  Răspunde
 9. tuti   14 iulie 2012 at 9:49 pm

  jos Basescu si toti postacii lui de 2 lei

  Răspunde
 10. ROMAN ADEVARAT   15 iulie 2012 at 5:40 pm

  "roman atent" cred ca esti platit la cuvant de pdl-isti de postezi asemenea prostii. IN UE nu usl-ul ne-a facut de rusine ci voi pdl-isti cu dezinformarile voastre, cu loviturile de stat si cu mineriadele. RUSINEEEE

  Răspunde

Scrie un comentariu