Deşi va fi gata în 15 iulie ştrandul se va deschide la începutul lunii august


 

Cu toate că mai este mult de lucru directorul firmei Beny Alex care a contractat lucrările la Ştrandul din Satu Mare, Radu Hosu, este încredinţat că termenul de executare a lucrărilor prevăzut în contract, 15 iulie, va fi respectat cu rigurozitate.

Cu toate acestea publicul sătmărean va avea acces la bazine doar la începutul lunii august având în vedere faptul că „este nevoie de efectuarea unor probe tehnologice. În data de 15 iulie vom preda cele şapte bazine care însumează o suprafaţă de 3.000 mp de luciu de apă, cele 1.000 mp de spaţii comerciale construite, cele 3.000 mp de terase şi două vestiare cu o capacitate totală de 900 de locuri. În orice caz la bazine nu mai avem mult de lucru. Acuma se lucrează la scările de acces în bazine după care urmează probele tehnologice care vor ţine aproximativ două săptămâni. De asemenea ne-am angajat şi la amenajarea aleilor ştrandului. Iniţial ne-am gândit ca ştrandul să fie dechis în 29 iulie, însă atunci este referendumul astfel că publicul va avea acces începând din primul weekend din luna august”, a declarat Hosu.

Vă reamintim că lucrările au fost începute în vara lui 2009 însă din cauza unor probleme juridice în ceea ce priveşte terenurile, finalizarea primei etape a fost amânată cu un an. „Investiţia cuprinde şi un hotel. Până în prezent valoare lucrărilor se ridică la suma de 7 milioane euro iar la finalizarea întregului proiect investiţia va ajunge la aproximativ 11 milioane euro”, a declarat Radu Hosu.

8 Comentarii la "Deşi va fi gata în 15 iulie ştrandul se va deschide la începutul lunii august"

 1. maria18   12 iulie 2012 at 3:37 pm

  arata destul de bine….asteptam deschiderea:P

  Răspunde
 2. Alex   12 iulie 2012 at 4:36 pm

  Ce legatura are referendumul cu deschiderea strandului?

  Răspunde
 3. marco   12 iulie 2012 at 4:38 pm

  sunt curios care va fi pretul

  Răspunde
 4. tamango   12 iulie 2012 at 4:47 pm

  se estimeaza intre 16 18 lei si reducere dupa ora 18

  Răspunde
 5. lori   12 iulie 2012 at 10:08 pm

  foarte foarte scump….parerea mea, avand in vedere ca strandul nu va fi gata in intregime

  Răspunde
 6. mumu   13 iulie 2012 at 9:05 am

  pai daca pretul ar fi mai mic ar exista riscul ca strandul sa se umple de tot felul de persoane alturi de care nu iti doresti sa faci baie, cred ca e un pret rezonabil

  Răspunde
 7. Adela   13 iulie 2012 at 7:42 pm

  Din poze arata bine…speram sa fie dotate cu depuratoare si filtre cum trebuie….i-mi amintesc bazinele din copilarie cand apa din bazine vira de la albastu deschis lunea…..si se transforma in maro tulburator duminica….doooamneeeee ce jeg mai era…va mai amintiti? Lume i-si facea de multe ori si necesitatile in bazine….oare in toti acesti ani lumea s-a mai civilizat? Speram!

  Răspunde
 8. anonim   7 septembrie 2012 at 1:21 pm

  mie personal imi place mult
  este curat tot timpul se face curatenie dupa parerea mea este super
  niciodata nu se va putea face ceva pe placul tuturor
  ma bucur nespus de mult ca poate sa mearga la strandsi cei ce nu au masini sa se deplaseze la un strand apropiat

  Răspunde

Scrie un comentariu