Jandarmul recuperator de portmoneuri „loveşte” din nou

Vineri 6 iulie a.c. în jurul orei 15.00, jandarmul Andreica Florin, din cadrul Detaşamanetului 1 Jandarmi Mobil, al I.J.J. Satu Mare aflându-se în timpul liber, a găsit în centrul localităţii Roşiori, judeţul Satu Mare un portmoneu de culoare neagră, ce cuprindea o mulţime de acte de identitate, înscrisuri de valoare şi carduri printre care amintim: documente de identitate româneşti şi străine ale proprietarei şi ale fiicei sale, card de salarii (cu codul pin ataşat), permis de conducere italian, card de sănătate italian, 6 tichete de masă, cartele de telefon, reţete medicale, card de telefon, card de cumpărături.

Jandarmul a efectuat demersuri pentru identificarea celei care l-a pierdut. Luni, 9 iulie în jurul orei 9.00, a fost identificată proprietara, o femeie în vârstă de 42 de ani din Bârsăul de Jos, care a declarat a pierdut portmoneul cu toate actele în cursul zilei de joi, 5 iulie.

După ce i-a predat portmoneul cu acte şi carduri, jandarmul a sfătuit femeia ca pe viitor să nu mai păstreze alături de carduri, documente din care să reiasă codul pin al cardurilor, întrucât acest fapt reprezintă un prilej deosebit pentru oamenii de rea credinţă de a o lăsa fără bani pe carduri.

Femeia i-a mulţumit jandarmului pentru promptitudinea şi spiritul civic de care a dat dovadă. Reamintim că jandarmul Andreica Florin a găsit în cursul lunii mai a.c. un portmoneu cu circa 10 milioane de lei şi l-a restituit proprietarei, o femeie din Tarna Mare.

6 Comentarii la "Jandarmul recuperator de portmoneuri „loveşte” din nou"

 1. Calin   9 iulie 2012 at 3:10 pm

  Bravo lui! Toata stima.

  Răspunde
 2. Savy   9 iulie 2012 at 3:11 pm

  Mai rar oameni din astia. Foarte frumos gestul sau mai ales ca era in timpul sau liber.

  Răspunde
 3. razor!i   9 iulie 2012 at 8:15 pm

  Savy este irelevat ca era in timpul servicului sau ca era liber..noi toti trebuie sa incepe de undeva sa ne "auto-educam" ..este un inceput! Felicitari

  Răspunde
  • George Pruteanu   6 septembrie 2013 at 9:42 am

   Putem incepe cu limba romana…

   Răspunde
 4. Dan   4 septembrie 2013 at 1:36 am

  Bravo parinte…!!! Cinste tie…!!!!

  Răspunde
 5. ALCIBIADE   6 septembrie 2013 at 4:11 pm

  nu este totul pierdut , a mai ramas un dram de omenie ,cinste jandarmului .

  Răspunde

Scrie un comentariu