“Pe Tocuri Store” – locul ideal pentru un shopping de vis


E locul în care orice femeie poate simţi că are lumea la picioare. Vorbim despre cel mai modern magazin de pantofi şi haine din municipiul Satu Mare care şi-a deschis porţile ieri, 5 iulie. “Pe Tocuri Store” este situat pe strada Ştefan cel Mare, nr. 1.

Datorită mobilierului impresionant din lemn masiv, creat în stilul Classic, magazinul de haine şi pantofi de dame “Pe Tocuri Store” oferă tuturor femeilor posibilitatea de a intra în designul mult visat. Accesoriile Barroco atent alese şi materialele preţioase precum mătasea şi catifeaua dau un plus de clasă şi feminitate întregului ansamblu.

Mirosul proaspăt, ambianţa şi personalul de înaltă calitate îţi dă senzaţia că intri în una din parfumeriile frantuzeşti din veacul al XVIII-lea. “Pe Tocuri Store” este locul ideal în care cumpărăturile devin un adevărat răsfăţ.

Hainele şi accesoriile pot satisface gusturile oricărei doamne sau domnişoare cu pretenţii, magazinul având o întreagă colecţie cu piese vestimentare de vară cu măsuri de la XS la XXL la preţurile cele mai accesibile. De remarcat este faptul că, foarte multe dintre produsele din stocul disponibil sunt modele unicate, oferind clientelor exclusivitate.

Pantofii din piele lăcuită, sandalele bătute în cristale Swarovski, şi platformele viu colorate sunt piesele de rezistenţă ale magazinului, iar colaborarea cu “Crystal” din Londra, “Festisimo”, “Fama” şi multe alte firme de încălţăminte din Spania oferă acestui magazin posibilitatea de a fi printre puţinii distribuitori din România.

Doamnele şi domnişoarele care din aceste puţine rânduri au prins gustul unui shopping adevărat trebuie să ştie că magazinul este deschis de luni până vineri între orele 10.00 şi 18.00 iar sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

9 Comentarii la "“Pe Tocuri Store” – locul ideal pentru un shopping de vis"

 1. Maria   6 iulie 2012 at 3:05 pm

  Interesant. Si preturile?

  Răspunde
 2. Daiana Feher   16 iulie 2012 at 7:19 am

  Prețurile sunt accesibile, in comparație cu alte produse asemănătoare care se afla in magazinele din România. Pentru mai multe detalii, așteptăm sa ne vizitati!

  Răspunde
 3. Gianina   16 iulie 2012 at 8:20 am

  Macar un exemplu de pret nu s-ar putea?

  Răspunde
 4. Anca   16 iulie 2012 at 8:20 am

  Sigur nu te poti atinge de ele. La banii nostri….

  Răspunde
 5. Daiana Feher   17 iulie 2012 at 3:42 am

  Pantofii de zi au prețul între 150-250 RON , iar cei de seara cu cristale sunt între 300-400ron. Avem multe piese unicate, si suntem printre putinii distribuitori din România care colaborează cu El Corte Inglese Spania. Mai avem si o gama de rochite si haine de vara pentru toate buzunarele. Rochite de la 80ron- 300 RON.

  Răspunde
 6. Dana   17 iulie 2012 at 11:54 am

  Nu suna rau, cred ca o sa-ti fac o vizita zilele astea.

  Răspunde
 7. Ralucutza   17 iulie 2012 at 11:56 am

  Eu am fost si mi-a placut ce am vazut. Recomand.

  Răspunde
 8. Daiana Feher   17 iulie 2012 at 1:47 pm

  Am indraznit sa ieșim din tiparul magazinelor obijnuite, atât prin design cât si prin întreaga colectie vestimentara care va sta la dispoziție. Sper sa devină unul din magazinele dvs preferate!

  Răspunde
 9. giany   17 iulie 2012 at 11:38 pm

  cu siguranta….merita!

  Răspunde

Scrie un comentariu