Biblioteca Județeană va fi închisă în perioada 10-13 iulie,

Biblioteca Județeană Satu Mare își va suspenda activitatea cu publicul în perioada 10-13 iulie, astfel că toate secțiile și filialele care oferă servicii de împrumut și lectură vor fi închise.

Această măsură se datorează faptului că toți bibliotecarii vor participa la un curs de instruire în domeniul utilizării softului de bibliotecă TinRead.

”Noul soft de bibliotecă a trecut de faza experimentală și este deja utilizat cu succes în multe biblioteci publice din țară. Dincolo de utilitatea pe care și-o dovedește în munca de bibliotecă, TinRead este un soft foarte prietenos și cu utilizatorii serviciilor de bibliotecă pentru că le va permite, în scurt timp, multiple posibilități de lucru: accesarea informațiilor într-un catalog on-line, posibilitatea de a-și rezerva titluri chiar de acasă, fără a fi necesară deplasarea la bibliotecă. În concluzie, biblioteca va fi capabilă să-și îmbunătățească viteza de reacție la solicitările primite de la utilizatori”, a declarat șeful de serviciu al instituției, Angela Câmpian.

Activitatea bibliotecii va reveni la normal începând cu data de 16 iulie, conform programului deja cunoscut: în zilele de luni și miercuri, biblioteca va fi deschisă în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar în zilele de marți, joi și vineri între orele 08.00 și 16.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.