S-au publicat rezultatele repartizării naționale pentru admiterea la licee

Conform calendarului admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2012-2013, azi 4 iulie au fost afișate pe site-ul ministerului educației rezultatele repartizării naționale la licee.(Click aici pentru a vedea rezultatele la nivelul județului Satu Mare)

Înscrierea în liceele de stat se face fără examen, pe baza mediei de admitere. Media de admitere este media aritmetică între media generală la Evaluarea Naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a şi media generală de absolvire a claselor V – VIII. Media generală şi media de admitere se calculează cu două zecimale, fără rotunjire.

După afișarea ierarhiei, în perioada 5 – 8 iulie 2012 se face completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a. Astfel, absolvenții din județul Satu Mare își pot completa fișele de înscriere la centrele zonale iar cei proveniți din alte județe la Centrul special de înscriere de la Inspectoratul Școlar al Județului (IȘJ) Satu Mare, etajul 1, biroul ”Informatică”. Elevii arondați la Centrul special de la IȘJ sunt așteptați să se înscrie în zilele de 5 și 6 iulie, în intervalul orar 09.00 – 15.00 respectiv în ziua de 7 iulie, între orele 09.00-12.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.