Organizațiile Caritas și Crucea Roșie distribuie apă sătmărenilor

Având în vedere zilele caniculare Organizația Caritas Satu Mare dar și Organizația de Crucea Roșie au împărțit astăzi, 3 iulie, apă trecătorilor care se aflau în zona centrală a municipiului Satu Mare.

Cei de la Organizația de Crucea Roșie și-au amplasat cortul lângă Romtelecom, în Centrul Nou al orașului iar cei de la Caritas și-au așezat masa pe Aleea Corneliu Coposu, lângă Banca Română pentru Dezvoltare. Mai trebuie spus că reprezentanții celor două organizații au oferit apă trecătorilor și în cursul zilei de ieri (luni, 2 iulie), însă în alte locații decât cele de astăzi. În cursul zilei de astăzi, cei de la Crucea Roșie vor sta în centrul urbei până la ora 18.00, iar reprezentanții Organizației Caritas până la ora 15.00.

Acțiunea continuă și miercuri, 4 iulie, când cei de la Caritas vor fi prezenți în intervalul orar 13.00-15.00, pe B-dul I. C. Brătianu lângă fostul palat de telefoane. Dacă temperaturile de afară se vor menține la cote ridicate, distribuirea apei va continua până când este nevoie, spun organizatorii.

Un Comentariu la "Organizațiile Caritas și Crucea Roșie distribuie apă sătmărenilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.