Marcela Pop este director interimar la Protecția Copilului Satu Mare

Începând de luni, 2 iulie, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare are un nou director. Este vorba despre Marcela Pop, fostul director economic al instituției care va asigura interimatul la conducerea DGASPC în următoarele trei luni.

Vartolomeu Bartoș, cel care se afla până luni la cârma acestei instituții a preluat frâiele Agenției Județene pentru Prestații Sociale Satu Mare.

4 Comentarii la "Marcela Pop este director interimar la Protecția Copilului Satu Mare"

 1. chinchi   4 iulie 2012 at 3:42 pm

  who the hell is MARCELA POP ?????????

  Răspunde
 2. to chinchi   4 iulie 2012 at 6:40 pm

  Cum, mai da' tu nu vezi sau nu sti sa citesti ?

  Răspunde
 3. chinchi   4 iulie 2012 at 6:57 pm

  ba da stiu sa citesc draga sau dragule, eu ma intrebam cine mai este si tanti asta, ca nu am auzit in veci de ea, ma intreb cine o sustine…????

  Răspunde
 4. ghiceaste   19 iulie 2013 at 3:14 pm

  nu este asa ceva corect ca un fos supravegetor de noapte ca sa fie ca si director la asistenta sociala din punctul meu de vedere nu este capabil de a conduce o institutie mai ales ca a si lovit persioane cu handicap asa ceve este inadmisibil de a fi ca si director eu personal ai cer demisia de a nu fi ca si director este mai bine ca sa fie pop marcela o femeie frumoasa cu o capacitate buna de a conduce o institutie ca sa faca mult proiecte asa am vazut eu de aceia doresc sasi dea demisia de a ramane pop marcela o femeie cu simt de umor si frumoasa dar si un inger de femeie dar si un suflet.

  Răspunde

Scrie un comentariu