Apărătorii inculpaților Popa, Ulici și Ștrago au formulat recurs la sentința din 26 iunie

Apărătorii inculpaților Mariana Popa, Ioan Ulici și Vasile Ștrango, condamnați la pedeapsa cu închisoarea pentru infracțiunile puse în sarcina lor, au formulat recurs după pronunțarea sentinței de marți, 26 iunie.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Satu Mare, Remus Nemeș a declarat că ”în prezent solicitarea de recurs este în perioada legală de redactare (20 de zile de la data pronunțării) după care dosarul va fi trimis la Curtea de Apel Oradea unde urmează să fie înregistrat. Acolo se va stabili și termenul procesului după care data și ora vor fi postate pe site-ul Curții de Apel”.

Vă reamintim că fostul director adjunct al Direcției Generale a Finanțelor Publice Satu Mare, Ioan Ulici a fost condamnat la 2 ani închisoare cu privare de libertate. Fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Mariana Popa a primit pedeapsa de 1 an şi 10 luni închisoare cu privare de libertate iar omul de afaceri din Negrești-Oaș, Vasile Ștrango are de ispășit o pedeapsă de 1 an şi 8 luni închisoare cu privare de libertate. Totodată, instanța a dispus confiscarea sumei de 3.000 lei de la inculpatul Vasile Ștrango și obligă inculpaţii la plata cheltuielilor de judecată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.