Olimpia Satu Mare – Rapid Bucureşti: 1-4


Rapid Bucureşti s-a impus astăzi, 30 iunie, în faţa Olimpiei Satu Mare cu scorul de 1 la 4. Meciul a avut loc pe stadionul galben-albaştrilor de la ora 17.00.

Mult aşteptatul amical dintre Rapid Bucureşti şi Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu victoria oaspeţilor. Spectatorii au aplaudat atât performanţa giuleştenilor cât şi jocul sătmărenilor dând dovadă de fair-play. La întâlnirea dintre cele două echipe a fost prezent şi edilul-şef al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica. Meciul de astăzi vine după o lună de la amicalul jucat în compania unei alte echipe de top din România, Dinamo Bucureşti.

Potrivit noului antrenor al echipei giuleştene, Ioan Ovidiu Sabău „Satu Mare şi această zonă a ţării, mă refer aici la Maramureş şi Bihor ar merita să fie reprezentată în elita fotbalului românesc. Nu îmi explic de ce fotbalul a fost neglijat la Satu Mare, cu toate că aveţi potenţial”.

Rapid Bucureşti a venit la Satu Mare după un cantonament de zece zile în Austria. Luni, 2 iulie, rapidiştii pleacă într-un nou stagiu de pregătire în Scoţia, acolo unde vor sta până pe 11 iulie.

Un Comentariu la "Olimpia Satu Mare – Rapid Bucureşti: 1-4"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.