Un sătmărean a încercat să-şi arunce în aer apartamentul

În această noapte în jurul orei 2:00 pompierii sătmăreni au fost anunţaţi prin intermediul numărului de urgenţă 112 de o explozie care a avut loc pe pe  str. Dima, bloc UD 5, ap.14.

Detaşamentul de Pompieri Satu Mare s-a deplasat la faţa locului cu două autospeciale, a ajuns la locul intervenţiei la ora 02.04 şi a constatat că datorită unor acumulări de gaze de la o butelie, provocate de către proprietar a avut loc o explozie. Pompierii au întrerupt alimentatrea cu gaz a apartamentului şi au trecut la licidarea incendiului. Incendiul a fost lichidat la ora 02.14. Au ars : un coş de flori artificiale şi perdelele de la bucătărie. S-au degradat : un geam termopan, peretele despărţitor dintre bucătărie şi hol şi uşa de la bucătărie.

Din cercetările efectuate reiese că proprietarul apartamentului, Ferencz B., în vârstă de 48 de ani, care în urma exploziei a suferit arsuri de gradul unu şi doi, a provocat în mod deliberat această explozie.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian, pacientul a ajuns la UPU la ora 2.30 şi se află în momentul de faţă internat în cadrul secţiei de Terapie Intensivă.  Acesta a suferit arsuri de gradul I si II pe 65 % din suprafaţa corpului şi arsuri la nivelul căiilor respiratorii. Starea lui este gravă, este intubat, iar prognosticul este rezervat datorita profunzimii si extinderii arsurilor pe 65 % din suprafaţa corpului.

Un Comentariu la "Un sătmărean a încercat să-şi arunce în aer apartamentul"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.