Nolimits Technologies – un nou început


Nolimits Technologies şi-a inaugurat astăzi, 29 iunie, noul sediu în Piaţa Libertăţii nr. 22, colţ cu strada Alexandru Ioan Cuza, vis-à-vis de sediul PNL Satu Mare.

La inaugurare a fost prezent şi viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, directorul Muzeului Judeţean Satu Mare, Liviu Marta, specialişti în domeniul IT respectiv prieteni şi cunoscuţi al administratorului firmei, Ludovic Vadnay. “Sediul pe care îl inaugurăm astăzi este mult mai spaţios şi mult mai primitor. Pe de altă parte, de ce să nu o spunem, ne-am mutat în centrul oraşului şi astfel vom fi mult ami aproape şi de clienţii noştri”, a declarat în luarea de cuvânt Vadnay. În acelaşi spaţiu îşi desfăşoară activitatea şi o altă firmă, SC Hitter Technologies SRL, care are ca obiect de activitate prestarea de servicii IT.

Potrivit celor declarate de Ludovic Vadnay principalul obiect de activitate al firmei pe care o administrează este furnizarea de echipamente şi accesorii IT. SC Nolimits Technologies SRL are o experienţă de 13 ani în domeniul oferirii de servicii IT.

După scurta introducere “officială” invitaţii au servit câte un pahar de şampanie după care au consumat câteva bucate de pe masa pregătită de organizatorii evenimentului de astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.