Patru marocani reţinuţi la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei – SPF Petea au depistat patru cetățeni marocani care intenționau sa iasă ilegal din Romania.

In data de 28.06.2012, la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei a fost desfăşurată o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de responsabilitate.

Astfel în jurul orei 02.15, polițiștii de frontiera din cadrul SPF Petea, județul Satu Mare au observat patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos către frontiera de stat. Imediat poliţiştii au procedat la urmărirea bărbaților, aceștia fiind reținuți la aproximativ 700m de frontiera cu Ungaria. Cei patru bărbați au fost conduși la sediul SPF Petea pentru continuarea cercetărilor.

În cadrul cercetărilor preliminare s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetățeni marocani cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani si intenționau sa ajungă intr-o tara din vestul Europei pentru a-şi găsi un loc de munca. Ca urmare a celor constatate, cei trei cetățeni africani sunt cercetați pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.