Accident cu mai multe victime lângă Vraja Crasnei

Un tragic accident de circulaţie a avut loc astăzi, 28 iunie, lângă Motelul Vraja Crasnei situat pe DN 19. Conform informaţiilor primite de la pompierii serviciului de descarcerare două persoane au rămas prinse între fiarele contorsionate ale maşinii.

Potrivit locţiitorului purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Ana Petric „încă nu avem toate detaliile dar pot să vă spun că este vorba despre o maşină Dacia Logan a cărui şofer, potrivit primelor informaţii pe care le deţinem ar fi aţipit la volan şi s-a răsturnat. În autoturism sunt trei persoane dar nu pot să afirm cu certitudine câte au rămas încarcerate. În momentul de faţă nu ştim nici direcţia în care se deplasa maşina”.

UPDATE: În urma accidentului care a avut loc astăzi pe DN19 între localităţile Moftin şi Păulian, două persoane au rămas încarcerate în maşină. Potrivit anchetatorilor autoturismul, un Dacia Logan a ieşit de pe carosabil şi a intrat în şanţ. În maşina implicată în accident se aflau trei persoane care veneau din direcţia Carei spre Satu Mare. Cele două victime rămase încarcerate au fost eliberate de pompierii serviciului de descarcerare după care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Cele trei persoane sunt colegi de muncă. Potrivit poliţiştilor şoferul nu consumase băuturi alcoolice însă din cauza oboselii adormise la volan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.