Până la toamnă, moment de respiro în dosarul lui Godîncă

Deși la termenul din 25 iunie, instanța trebuia să treacă la audierea inculpaților Dumitru Godîncă și Ioan Paul, judecătorul de caz a amânat procesul pe data de 24 septembrie. Vă reamintim că la finalul ședinței din 11 iunie, apărătorul lui Ioan Paul, Cristinel Groza a solicitat instanței ca până la următorul termen (25 iunie) înregistrările efectuate de DNA în acest dosar să ajungă în mâinile celor doi avocați pentru a putea fi studiate.

Însă luni, Dan Șuta, avocatul lui Dumitru Godîncă a solicitat instanței amânarea procesului pentru ca apărătorii să poată asculta înregistrările convorbirilor telefonice interceptate. În soluția oficială dată de judecător se arată următoarele: ”încuviinţează cererea formulată de către apărătorul inculpatului G.D. (Godîncă Dumitru), privind audierea înregistrărilor convorbirilor telefonice interceptate”.

Următorul termen va avea loc pe data de 24 septembrie, ora 09.00.

3 Comentarii la "Până la toamnă, moment de respiro în dosarul lui Godîncă"

 1. Mihai   27 iunie 2012 at 5:37 pm

  Domnilor Godinca e nevinovat,nu se poate ca dupa un an de zile in care e ascultat sa i se faca dosar penal pe povesti fara sa existe fapte.Discutiile din exces de zel fara fapta sunt zero.Godinca este o victima a vremurilor pe care le traim.Se pare ca cei care livreaza tigarile din piete sunt legali iar celor care viseaza li se fac dosar penal.Consider ca ar fi un gest de apreciat daca se va recunoaste public ca si cei care aplica legea pot gresi ca ,,oameni''se numesc.Ziarele il acuza iar la finis NU S-A INTIMPLAT NIMIC.

  Răspunde
 2. Lungu Sorin   1 iulie 2012 at 5:25 pm

  Domnule Godinca faceti copie dupa dosar si sa-l duceti la facultatile de drept din tara.Cereti ajutor si sa se verifice dosarul original,cine a facut plingere si de unde si cum au pornit acest uragan DNA impotriva dv.Indiferent de solutionare trebuie lamurit cui trebuie puse acele gatuse cu care ati fost arestat 24 de ore si tinut la beci.Aveti o declaratie in ziar ca ati fost munitorizat un an de zile si nu a existat niciodata fapta sau intentie,totul e o inducere si PROVOCARE,trebuie scos la iveala adevarul..Serviciile probabil in astfel de situatii se vor lega de tot ce va inconjoara ca sa nu se desconspire intentia celui care a comandat acest dosar.Sunt in stare sa aduca acuzatii pararele si daca o fac sa va intariti convingerea si mai tare ca e comanda.Cica dare de mita:banii care ar fi iesit daca s-ar fi facut afacerea.Cautati tigari de contrabanda in piete.

  Răspunde
 3. GFG   29 iulie 2012 at 3:37 pm

  I-mi este rusine in ce lume traim ..Inca nu ati prins contrabandisti din piete?Cum s-a acceptat asa ceva?Nu sunteti curiosi sa afati adevarul?Ionel bisnitarul prieten cu Sichet oare pot spune ceva?

  Răspunde

Scrie un comentariu