Ziua Drapelului Național a fost marcată și la Satu Mare


Ziua Drapelului Național a fost marcată și la Satu Mare. Evenimentul a avut loc astăzi, 26 iunie, pe platoul din fața Palatului Administrativ cu începere de la ora 09.00.

La manifestările dedicate Zilei Drapelului Național au participat prefectul și subprefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram respectiv Cristian Sasu, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef împreună cu cei doi vicepreședinți Mircea Govor și Csehi Arpad, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica secondat de cei doi viceprimari, Marcela Papici și dr. Radu Roca, directori de instituții dar și reprezentanți ai Asociației Veteranilor de Război, filiala Satu Mare.

Organizate de Instituția Prefectului, Consiliul Județean, Primăria municipiului Satu Mare și Garnizoana Satu Mare, manifestările au început cu trecerea în revistă a Gărzii de Onoare. Despre semnificația Zilei Drapelului Național a vorbit directorul Muzeului Județean Satu Mare, dr. Liviu Marta. Apoi, în semn de respect oficialitățile au sărutat rând pe rând drapelul. Manifestările s-au încheiat cu arborarea drapelului și defilarea Gărzii de Onoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.