Italian reţinut în timp ce încerca să intre fraudulos în ţară la volanul unui autoturism furat


Poliţiştii de frontieră sătmăreni au reţinut un cetăţean italian care a refuzat să se supună controlului de frontieră și a încercat să intre ilegal în România, conducând un autoturism furat.
Barbatul s-a prezentat în data de 21.06.2012, în jurul orei 04.00, pentru a intra în țară prin PTF Urziceni, conducând un autoturism marca Fiat Doblo, înmatriculat în Italia. În momentul în care a ajuns în dreptul echipei de control, conducătorul autoturismului a accelerat, deplasându-se în mare viteză spre localitatea Carei, sustrăgându-se astfel de la controlul de frontieră.

La intrarea în localitate, autoturismul a fost blocat de un echipaj al poliţiei de frontieră, iar conducătorul auto a fost reţinut şi condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Carei, ocazie cu care a declarat că este cetăţean israelian, în vârstă de 38 ani.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul pe care îl conducea bărbatul este declarat furat din Italia, din data de 18 iunie a.c. De asemenea, s-a stabilit că persoana în cauză este de fapt cetăţeanul italian Sandro L. în vârstă de 38 ani, acesta declarând initial autorităților o altă identitate. În baza acordului româno-maghiar, bărbatul a fost predat autorităților de frontieră vecine, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.