Mariana Roman și Ioan Viman au fost instalați în funcție

Noul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Mariana Roman respectiv noul director al Casei Corpului Didactic, Ioan Viman, au fost instalați astăzi, 21 mai, în funcție. Numirea celor doi a fost făcută prin ordinul ministrului Educației așa cum vă anunțam încă de ieri.

La evenimentul care a avut loc de la ora 13.00 în sala multimedia al IȘJ au fost prezenți prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, președintele ales al Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintele aceleiași instituții, Mircea Govor, deputatul liberal, Viorel Buda, inspectorul școlar general adjunct Szasz Piroska, noii șefi ai celor două instituții, fostul inspector general, Gigel Buth respectiv fosta șefă a Casei Corpului Didactic, Sanda Nește dar și inspectori, profesori și angajați ai celor două instituții.

Prefectul Eugeniu Avram a dat citire ordinului ministrului Educației cu privire la încetarea mandatelor celor doi foști șefi și numirea Marianei Roman și al lui Ioan Viman în scaunele de șefi ai celor două instituții de învățământ.
În luarea de cuvânt Adrian Ștef a declarat că atât conducerea IȘJ cât și profesorii vor avea în Consiliul Județean un partener de nădejde deoarece ”sistemul de învățământ trebuie să fie prioritatea noastră. Trebuie să redăm dascălilor demnitatea pierdută”.

”A fi împreună este un început. A lucra împreună este un progres”, a declarat noul inspector general, Marina Roman. Cei doi șefi investiți astăzi au mulțumit pentru încrederea acordată asigurându-i pe cei prezenți că vor munci pentru a aduce învățământul sătmărean acolo unde îi este locul.

5 Comentarii la "Mariana Roman și Ioan Viman au fost instalați în funcție"

 1. autor   22 iunie 2012 at 12:01 am

  cam multe functii primesc liberalii astia avand in vedere ca au castigat au presedentia cosiliului pe spatele psd-ului!cam nesimtiti!

  Răspunde
 2. xxx   22 iunie 2012 at 12:06 am

  NU ZICE NIMENI NIMIC DE JEGOSU' ALA DE HOLDIS CARE DIN SOLDAT A FOST AVANSAT COLONEL PRINTR-UN ORDIN AL MINISTRULUI OPREA?CE A FACUT NENOROCITU' ALA SA MERITE ASEMENEA GRADE? CATA BATAIE DE JOC FATA DE MILITARII DE CARIERA!

  Răspunde
 3. Mrs   22 iunie 2012 at 5:06 am

  Vin ai nostrii pleaca ai nostrii/ Noi ramanem tot ca prostii.

  Răspunde
 4. Gina   22 iunie 2012 at 11:36 am

  Ptr Mrs Cat ii fi si ii trai,nostri/vostri nu-i cu doi de i !!!

  Răspunde
 5. ionci   22 iunie 2012 at 12:05 pm

  bai da ce e cu Uniunea asta! Plin de pnlisti peste tot in functii, dupa ce ei abia au 15 % in judetul SM si ii vezi deja peste tot in functii! Nu mi se pare corect deloc, psd-istii is mai multi de valoare si inca nimic, nici o functie, e jenant totusi.Silaghi asta si Stef stiu sa profite din plin de functii, naspa.In schimb ce psd-ul ce face? Asteapta sa pice din cer ceva?

  Răspunde

Scrie un comentariu