Călcat de mașină pe trecerea de pietoni

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, 20 iunie, la primele ore ale dimineții pe strada Botizului din Satu Mare. Bărbatul, victima accidentului, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost călcat pe trecerea de pietoni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Roxana Cristea spune că victima a ajuns la spital cu leziuni grave la nivelul toracelui și coloanei vertebrale. Informația a fost confirmată și de purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, Mihaela Pop care spune că ”este vorba despre un biciclist care a fost călcat pe trecerea de pietoni. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral acut dar și mai multe leziuni la nivelul coloanei vertebrale toracice. În momentul sosirii echipajului de la Ambulanță bărbatul era conștient”.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare.

2 Comentarii la "Călcat de mașină pe trecerea de pietoni"

  1. divers   21 iunie 2012 at 3:30 am

    Io zic sa-i omoram pe toti soferii!

    Răspunde
  2. ala   21 iunie 2012 at 12:03 pm

    pe botizului nici d-zeu (de e cu masina) nu opreste la trecerea de pietoni.e sosea unde "o poti calca" .stiu pt ca in fiecare zi trec de 10 ori pe acolo si stau sa astept mai mult la trecere de pieton decat la semafor,dar aici pe Botizului exista riscul sa fi luat pe "sus" de cate un tampit sofer care se grabeste.in fine.le doresc toti soferilor "constiinciosi" cate un stalp!

    Răspunde

Scrie un comentariu