Nicolae Șuta și-a depus demisia din funcția de președinte al organizației municipale a PD-L Satu Mare

Crește valul de nemulțumiri în cadrul PD-L Satu Mare. Președintele filialei municipale Satu Mare a formațiunii politice, Nicolae Șuta(foto stânga), și-a depus demisia din funcția de președinte, motivându-și gestul prin rezultatele slabe obținute la alegerile locale.

Fostul candidat al PD-L Satu Mare pentru fotoliul de edil-șef al municipiului, reședință de județ și-a anunțat decizia astăzi, 18 iunie, la finalul ședinței Biroului Politic Permanent al PD-L Satu Mare. ”Am ales să demisionez din funcția de președinte pentru că nu am reușit să ating țintele pe care mi le-am propus la alegerile locale din 10 iunie. Spre exemplu, una dintre obiective era câștigarea a patru mandate de consilieri locali, deci egalarea rezultatului de la alegerile din 2008. Însă nu am reușit să obținem decât două mandate. Dacă nu reușești să-ți îndeplinești obiectivele consider că e normal să demisionezi”, a declarat Nicolae Șuta.

În ceea ce privește viitorul său politic, Șuta a declarat că este încă prematur să se vorbească despre o nouă candidatură a sa pentru vreo funcție în partid, însă nu și-a propus să plece din organizației.

7 Comentarii la "Nicolae Șuta și-a depus demisia din funcția de președinte al organizației municipale a PD-L Satu Mare"

 1. hotii   18 iunie 2012 at 10:36 pm

  era normal sa-si dea demisia la ce rezultate "bune"au avut! holdis a terminat cu declaratiile la tribunal? sau inca nu a inceput?

  Răspunde
 2. Mrs   18 iunie 2012 at 10:55 pm

  Nici nu inteleg de ce a mai ramas pe functia aia cand a vazut ca barca se scufunda. Candidatura lui e iar ceva care imi da cu virgula.

  Răspunde
 3. jena   18 iunie 2012 at 11:00 pm

  Un om de onoare! Demisia poti sa ti-o dai si din astfel de motive, nu doar suparat fiind ca nu ai primit de la partid tot ce ai cerut in schimbul prestatiei tale! Prestatie de multe ori redusa doar la batat strazile in campanie, ca competenta ioc! Felicitari Nicolae Suta! Satmarenii nu sunt pregatiti sa voteze onestitatea, comnsidera ca votul lor e pierdut! mai bine inlocuiesc un hot ungur cu un hot roman! Astea ne sunt pretentiile! Oricum , cele 2000 de voturi sunt voturi cinstite, pentru tine si pentru dreapta curata pe care o reprezinti! Nu sunt nici pentru functii, nici pentru alte foloase facile! deci, mult mai valoroase decat cele ce au instaurat USL-ul si comunismul in SM!

  Răspunde
 4. Dorel   18 iunie 2012 at 11:51 pm

  Si-a dat seama cam tarziu ca sta in cotet cu porcii. Acu chiar daca se spala ani de zile s-ar putea sa nu-i mai iasa mirosul.

  Răspunde
 5. mihai12   19 iunie 2012 at 12:23 am

  fara nici o suparare , dar de omul asta nu a auzit nimeni, cine este, ce a facut?deci nu inteleg care este defapt stirea zilei

  Răspunde
 6. tanuuu   19 iunie 2012 at 12:32 am

  astia doi au niste fete de lideri :)))))

  Răspunde
 7. xxx   19 iunie 2012 at 12:59 am

  da, cam ce trebuia sa faca ca sa starneasca interesul urbei? Sa pazzeasca institutiile judetene, sa plombeze si sa replombeze pe banii nostri, sa fure de la bugetul local? Atunci poate ca parea interesant si ii doreai ..prietenia! poate iti pica ceva! asa nici-o miza! ce pierdere de timp nu?

  Răspunde

Scrie un comentariu